بلاگ, مقالات

آشپزخونه نوشیدنی طرز تهیه “شربت تخم شربتی”و “مارمالاد آلبالو” خوشمزه

آشپزخونه نوشیدنی طرز تهیه “شربت تخم شربتی”و “مارمالاد آلبالو” خوشمزه

آشپزخونه نوشیدنی طرز تهیه “شربت تخم شربتی”و “مارمالاد آلبالو” خوشمزه

آشپزخونه نوشیدنی طرز تهیه “شربت تخم شربتی”و “مارمالاد آلبالو” خوشمزه

طرز تهیه شربت تخم شربتی

تخم شربت از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه داشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است. با تهیه شربت تخمه شربتی همراه ما باشید.

  •  تخم شربتی     1 قاشق غذا خوری
  • شکر یا شربت سکنجبین   به میزان لازم
  • آبلیمو  به میزان لازم دلخواه
  • گلاب در صورت تمایل

    نحوه درست کردن تخم شربتی

    ابتدا باید تخم شربتی را داخل یک صافی نرم بریزید و 2 تا 3 بار آن را زیر آب سرد بشویید بعد به اندازه 2 بند انگشت روی آن آب ولرم بریزید و اجازه دهید 2 تا 3 ساعت در دمای اتاق بماند تا باز شود. بعد آن را با شکر ، آبلیمو و گلاب و 4 لیوان آب خوب مخلوط کنید و برای مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده و طعم دار شود.

    نکات تکمیلی در مورد شربت تخم شربتی

    شربت تخم شربتی جزو نوشیدنی – انواع شربت میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
    شربت تخم شربتی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

    کامل ترین دستور تهیه “مارمالاد آلبالو” خوشمزه:

    “مارمالاد آلبالو” با رنگ دلفریب و طعم دلچسبی که دارد، به راحتی تهیه می شود و ایده آل است برای انواع کرپ، پنکیک و…

    فوت و فن تهیه مارمالاد آلبالو

    مارمالاد به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می شود.این واژه اسپانیایی برای اولین بار در سال 1480میلادی در واژه نامهٔ کشور انگلستان نهاده شد.

    مارمالاد آلبالو

    یکی از انواع مارمالاد، مارمالاد آلبالو است که طعم و عطر بسیار جذابی دارد که بر روی نان یا بیسکویت به عنوان صبحانه یا میان وعده بکار می رود.

    مواد لازم مارمالاد آلبالو

    • آلبالو: 3 کیلوگرم
    • ژلاتین :3 ورق
    •  شکر:یک و نیم تا دو کیلوگرم

      طرز تهیه مارمالاد آلبالو

       آلبالو ها را تمیز کنید و دم آن را بگیرید و بشویید. سپس هسته وسط آن را در بیاورید و کمی له کنید.

      سپس شکر را لابه لای آن بریزید  و اجازه دهید تا 2 الی 3 ساعت آلبالوها در شکر بمانند تا شکر حل شود و آلبالو ها کمی آب بیندازند.

      بعد آلبالوها را در یک قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. در حین جوشیدن کمی هم آلبالو ها را هم بزنید تا سفت شوند.

      حتما کف هایی که روی آلبالو ها مینچیند را با قاشق بیرون بیاورید.

      در پایان پخت ژلاتین را هم با کمی آب جوش حل کنید و داخل مارمالاد بریزید تا یکی دو جوش بزند. بعد حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا مارمالاد کمی خنک شود.

      سپس در شیشه های خشک و تمیز ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

      میزان کالری موجود در مارمالاد آلبالو

      • کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از مارمالاد آلبالو تقریبا 600 کیلو می باشد.
      • کالری موجود در یک قاشق مرباخوری از مارمالاد آلبالو تقریبا 30 کیلو می باشد.

      نکات تکمیلی در مورد مارمالاد آلبالو

      مارمالاد آلبالو جزو مربا و کمپوت میباشد
      زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
      و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
      مارمالاد آلبالو را می توانید در وعده صبحانه – دسر – سرو کنید .
      توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد .

      منبع: نمناک

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید