مقالات, بلاگ

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش چهارم

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش چهارم

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش چهارم

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش چهارم

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش چهارم

لوبیا قرمز:

لوبیا قرمز حاوی سطوح بالایی از مواد شیمیایی فیتوهماگلوتینین هستند که آن ها را سمی می سازند. پخت لوبیا به طور کامل سم آنها را دفع می کند، اما خوردن چند لوبیا نپخته می تواند باعث تهوع، استفراغ، و اسهال شود. سازمان غذا و داروی آمریکا توصیه می کند که به مدت 30 دقیقه به طور کامل این سم را از بین ببرد. لوبیا های کنسرو شده سالم هستند بنابراین این مواد را در فلفل قرار دهید.

کدام مواد غذایی خطرناک اند؟

بادکنک ماهی :

این نوع ماهی در ژاپن غذایی لوکس محسوب می شود. روده، تخمدان و کبد این گونه ماهی ها سم تترو دوتوکسین در خود دارد که کشنده تر از سم سیانور می باشد و خوردن یک بادکنک ماهی می تواند 30 نفر را به کام مرگ بکشاند. برای طبخ این ماهی در ژاپن دوره های آموزشی زیادی را می گذرانند و آشپزان ماهر این نوع ماهی را سم زدایی کرده و به قیمت بالا می فروشند.

جوز هندی :

جوز هندی یکی از طعم دهنده ها و ادویه های مخصوص آشپزی و شیرینی پزی محسوب می شود. مصرف بیش از چهار گرم این ادویه می تواند موجب بروز حالت تهوع، توهم و بیهوشی گردد. اگر این مقدار جوز هندی توسط کودکان مصرف شود ، مسمومیت شدید و مرگ آور به همراه دارد.

لوبیا سبز خام:

لوبیا سبزهای خام حاوی لکتینی به نام ” PHA” هستند که سبب خونریزی شدید معده می شوند. این لکتین در مقدار بالا یک ماده سمی محسوب می شود و مصرف پنج تا شش عدد لوبیا سبز خام می تواند جان کودکان خردسال را به خطر بیندازند اما اگر لوبیا سبز را حرارت بدهید PHA آن از بین می رود.

غذاهای کنسروی:

مواد غذایی کنسرو شده می توانند خطرناک و مرگ آور باشند. ذخیره سازی نادرست یا آلودگی در ورقه های فلزی قوطی های کنسرو سبب تولید مواد سمی می شود . این مواد سمی سریعا در مواد غذایی حل می شوند و در صورت استفاده فرد از این مواد فرد را مسموم نموده و در موارد شدید می تواند کشنده باشد. پس باید قوطی های کنسرو و شیشه های حاوی مواد کنسرو شده را در جای خنک و به دور از نور نگهداری نمود.

دیدگاهتان را بنویسید