با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شوید (قسمت سوم)
با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شوید (قسمت سوم)
Runeberg Torte؛ فنلاند
این کیک کوچک گرد که با آیسنگ و مربا تزیین میشود، یکی از شیرینیهای سنتی فنلاند است که معمولا در روزهای آغاز سال آن را همه جا میفروشند. این شیرینی را از سوپرمارکتها هم میتوانید بخرید، ولی بهتر است که نوع خانگی آن را در کافهها نوش جان کنید.
تارت تاتین (Tarte Tatin)؛ فرانسه
«تارت تاتین»، در واقع حدود سال ۱۸۸۰ میلادی، بر اثر اشتباهی در هتل تاتین فرانسه تهیه شد و بعدها به نام خواهران «استفانی و کارولین تاتین» به ثبت رسید. این تارت لذیذ در واقع قرار بود تارت سیب باشد، اما سیبها بیش از اندازه پخته میشود و او برای جبران اشتباه خود، تلاش میکند تا روی آن خمیر شیرینیپزی بریزد. در همین زمان بود که این شیرینی خوشمزه و محبوب خلق شد و به نام تارت تاتین، شهرت پیدا میکند.
پای سیب هلندی؛ هلند
پای سیب هلندی یک عصرانه عالی و سالم است که طعمی فوقالعاده دارد و طعم سیب با عطر عالی دارچین شما را مدهوش میکند. این دسر لذیذ و فوقالعاده را در همه جای هلند میتوانید پیدا کنید. از مارمالاد، انواع مرباجات و آجیل نیز برای تزیین آن استفاده میشود.
Karydopita؛ یونان
یکی از کیکهای معروف کشور یونان این کیک است که در واقع کیک گردو است و پس از پخت، شربت غلیظی روی آن ریخته میشود و برای مدتی به آن استراحت میدهند تا کاملا وارد بافت آن شود. طعم و مزه این کیک فوقالعاده است و با چای عصرانه خوشطعمی خواهد شد.
Quesada Pasiega؛ اسپانیا
Quesada Pasiega در واقع یک چیزکیک لیمویی است که در کشور اسپانیا پخته میشود. این دسر لذیذ از ترکیب آرد، شیر، تخممرغ و کره تهیه میشود و در نهایت و با توجه به ذائقه مقدار کمی لیمو یا دارچین نیز به آن افزوده میشود.
Varenye؛ روسیه
Varenye در واقع نوعی مربا است که از ترکیبات توتها یا میوههای مختلف تهیه میشود که در کشورهای ناحیه بالکان و روسیه طرفدارن بسیاری دارد. اغلب این مربا را بههمراه چای و بهجای قند میل میکنند.