با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شوید (قسمت چهارم)
با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شوید (قسمت چهارم)
لوکومادس (Loukoumades)؛ یونان
این توپهای کوچک هم لوکما و هم لوکومادس نامیده میشوند. این شیرینی کوچک از خمیر سرخشده درست شده، و در شربت، عسل یا شکلات و گاها کنجد غلتانده میشود که واقعا خوشمزه است. این شیرینی مانند دیگر غذاهای یونانی بسیار لذیذ است.
پودینگ استیکی تافی (Sticky toffee pudding)؛ انگلستان
پودینگ استیکی تافی دسری خوشمزه و اصالتا اسکاتلندی است که در هر کجای انگلستان قابل دسترس است. این دسر از کیک اسفنجی خیس با خرمای ریزشده تهیه میشود که در آخر روی آن را با سس تافی میپوشانند و با کاستارد یا بستنی وانیلی سرو میکنند.
کرم بروله (Crème brûlée)؛ فرانسه
کرم بروله محبوبترین دسر در جایجای فرانسه محسوب میشود و دارای ترکیبی غنی از کرم کاستارد با رویهای کاراملی نازک، ترد و شکننده است. این کرم بینظیر یکی از دسرهای معروف در جهان است.
تیرامیسو (Tiramisu)؛ ایتالیا
تیرامیسو یکی از لذیذترین و معروفترین دسرها در ایتالیا است که با طعم قهوه محبوبیت بسیاری دارد. این دسر را از بیسکوییت لیدی فینگر که در قهوه فرو برده شده، همراه با کرمی متشکل از تخممرغ، شکر و پنیر ماسکارپونه که به صورت لایهلایه چیده میشوند، تهیه میکنند. بافت و طعم این دسر بینظیر است و در بسیاری از کشورها تهیه میشود.
کیک جنگل سیاه (Black Forest gateau)؛ آلمان
این کیک لذیذ، گونهای از کیک گیلاس است که خاستگاه آن منطقه جنگل سیاه در جنوب آلمان است. این کیک یک دسر محبوب در آلمان، اتریش و دیگر کشورها است. این کیک معمولا از چند لایه شکلات و خامه تشکیل شده که در میان آنها گیلاس یا آلبالو گذاشته میشود.
شیرینی دانمارکی (wienerbrød)؛ دانمارک
شیرینی دانمارکی از لایههای نازک خمیر بههمراه کره، دارچین شکر یا کاسترد تهیه میشود و از شیرینیهای محبوب دانمارک و بسیاری از کشورها است. بعضی خانوادهها آبمیوه هم به صبحانهی خود اضافه میکنند.