بهترین منابع ویتامین K | انواع میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات سرشار از ویتامین کا – بخش دوم
بهترین منابع ویتامین K | انواع میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات سرشار از ویتامین کا – بخش دوم
14. چغندر
چغندر از سبزیجات غنی از ویتامین K محسوب می شود که می توان آن را به صورت خام برای تهیه آب سیزیجات تازه و به صورت پخته برای تهیه انواع سالاد و غذا استفاده کرد.
مقدار ویتامین K در 100 گرم چغندر پخته شده : 484 میکروگرم
15. جعفری
جعفری تازه یکی از سبزیجات سرشار از ویتامین K است که می توان از آن برای تهیه انواع آب سبزیجات و همچنین سالاد، سس سالاد، سوپ و انواع غذا استفاده کرد.
مقدار ویتامین K در 100 گرم جعفری : 1640 میکروگرم
16. اسفناج
اسفناج یکی از بهترین سبزیجات برگ سبز حاوی ویتامین K است که آن را به صورت خام برای تهیه سالاد سبزیجات، اسموتی و آب سبزیجات استفاده می کنند.
مقدار ویتامین K در 100 گرم اسفناج خام : 483 میکروگرم
17. کلم بروکلی
کلم بروکلی هم از سبزیجات برگ سبز حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین K است که می توانید آن را به صورت خام و پخته به ؤزیم غذایی خود اضافه کنید.
مقدار ویتامین K در 100 گرم کلم بروکلی پخته شده : 141 میکروگرم
18. کلم بروکسل
کلم بروکسل یکی دیگر سبزیجات دارای ویتامین K است که از آن برای تهیه انواع سالاد و غذا استفاده می شود.
مقدار ویتامین K در 100 گرم کلم بروکسل پخته شده : 140 میکروگرم
19. کلم پیچ سبز و بنفش
کلم پیچ از سبزیجات حاوی مقادیر بالای ویتامین K محسوب می شود و می توان آن را به صورت خام و پخته برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ و غذا به کار برد.
مقدار ویتامین K در 100 گرم کلم پیچ پخته شده : 109 میکروگرم
20. پیازچه
پیازچه حاوی مقادیر بالای ویتامین K می باشد و می توان آن را به صورت خام برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سس سالاد و به عنوان سبزی خوردن استفاده کرد.
مقدار ویتامین K در 1/2 فنجان پیازچه : 103 میکروگرم
21. لوبیا سبز
یکی دیگر از سبزیجات غنی از ویتامین K لوبیا سبز است که آن را به صورت پخته شده برای تهیه خورش، پلو و سالاد سبزیجات استفاده می کنند.
مقدار ویتامین K در 100 گرم لوبیا سبز پخته شده : 48 میکروگرم
22. نخود فرنگی
نخود فرنگی یا نخود سبز هم از بهترین منابع گیاهی و طبیعی ویتامین K می باشد که از آن برای تهیه انواع غذا، سالاد و سوپ استفاده می کنند.
مقدار ویتامین K در 100 گرم نخود فرنگی پخته شده : 26 میکروگرم
حبوبات حاوی ویتامین K
23. لوبیا سویا
لوبیا سویا از حبوبات غنی از ویتامین K می باشد که می توانید آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
مقدار ویتامین K در 100 گرم سویا پخته شده : 33 میکروگرم
24. ماش
ماش یکی از بهترین حبوبات سرشار از ویتامین K می باشد و آن را به صورت جوانه ماش و ماش پخته شده برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، آش و پلو ماش استفاده می کنند.
مقدار ویتامین K در 100 گرم ماش پخته شده : 23 میکروگرم
25. لوبیای قرمز
لوبیا قرمز از حبوبات دارای ویتامین K می باشد و آن را به صورت پخته شده برای تهیه انواع غذا، سوپ، آش و سالاد استفاده می کنند.
مقدار ویتامین K در 100 گرم لوبیا قرمز پخته شده : 23 میکروگرم
26. بادام هندی
بادام هندی یکی از بهترین و سالم ترین آجیل ها و مغزیجات سرشار از ویتامین K به شمار می رود.
مقدار ویتامین K در 100 گرم بادام هندی خام : 34 میکروگرم
27. فندق
فندق از آجیل های غنی از ویتامین K می باشد که می توان از آن به عنوان میان وعده و برای تهیه انواع اسموتی، معجون و دسر استفاده کرد.
مقدار ویتامین K در 100 گرم فندق خام : 14 میکروگرم
28. دانه کاج
دانه کاج هم مقادیر قابل توجهی ویتامین K دارد و از آن به عنوان آجیل استفاده می شود.
مقدار ویتامین K در 100 گرم دانه کاج : 54 میکروگرم
29. گردو
گردو یکی از بهترین و پرطرفدار ترین انواع مغزیجات است که مقادیر قابل توجهی ویتامین K می باشد.
مقدار ویتامین K در 100 گرم گردو : 2.7 میکروگرم
ویتامین K را کی بخوریم؟
توصیه می شود که ویتامین های محلول در چربی از جمله ویتامین K را بعد از وعده ی شام مصرف کنید تا بهتر جذب بدن شوند.