مقالات, بلاگ

بهترین منابع ویتامین K | انواع میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات سرشار از ویتامین کا – بخش دوم

بهترین منابع ویتامین K | انواع میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات سرشار از ویتامین کا - بخش دوم

بهترین منابع ویتامین K | انواع میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات سرشار از ویتامین کا – بخش دوم

بهترین منابع ویتامین K | انواع میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات سرشار از ویتامین کا – بخش دوم

بهترین منابع ویتامین K | انواع میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات سرشار از ویتامین کا - بخش دوم

14. چغندر

چغندر از سبزیجات غنی از ویتامین K محسوب می شود که می توان آن را به صورت خام برای تهیه آب سیزیجات تازه و به صورت پخته برای تهیه انواع سالاد و غذا استفاده کرد.

مقدار ویتامین K در 100 گرم چغندر پخته شده : 484 میکروگرم

15. جعفری

جعفری تازه یکی از سبزیجات سرشار از ویتامین K است که می توان از آن برای تهیه انواع آب سبزیجات و همچنین سالاد، سس سالاد، سوپ و انواع غذا استفاده کرد.

مقدار ویتامین K در 100 گرم جعفری : 1640 میکروگرم

16. اسفناج

اسفناج یکی از بهترین سبزیجات برگ سبز حاوی ویتامین K است که آن را به صورت خام برای تهیه سالاد سبزیجات، اسموتی و آب سبزیجات استفاده می کنند.

مقدار ویتامین K در 100 گرم اسفناج خام : 483 میکروگرم

17. کلم بروکلی

کلم بروکلی هم از سبزیجات برگ سبز حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین K است که می توانید آن را به صورت خام و پخته به ؤزیم غذایی خود اضافه کنید.

مقدار ویتامین K در 100 گرم کلم بروکلی پخته شده : 141 میکروگرم

18. کلم بروکسل

کلم بروکسل یکی دیگر سبزیجات دارای ویتامین K است که از آن برای تهیه انواع سالاد و غذا استفاده می شود.

مقدار ویتامین K در 100 گرم کلم بروکسل پخته شده : 140 میکروگرم

19. کلم پیچ سبز و بنفش

کلم پیچ از سبزیجات حاوی مقادیر بالای ویتامین K محسوب می شود و می توان آن را به صورت خام و پخته برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ و غذا به کار برد.

مقدار ویتامین K در 100 گرم کلم پیچ پخته شده : 109 میکروگرم

20. پیازچه

پیازچه حاوی مقادیر بالای ویتامین K می باشد و می توان آن را به صورت خام برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سس سالاد و به عنوان سبزی خوردن استفاده کرد.

مقدار ویتامین K در 1/2 فنجان پیازچه : 103 میکروگرم

21. لوبیا سبز

یکی دیگر از سبزیجات غنی از ویتامین K لوبیا سبز است که آن را به صورت پخته شده برای تهیه خورش، پلو و سالاد سبزیجات استفاده می کنند.

مقدار ویتامین K در 100 گرم لوبیا سبز پخته شده : 48 میکروگرم

22. نخود فرنگی

نخود فرنگی یا نخود سبز هم از بهترین منابع گیاهی و طبیعی ویتامین K می باشد که از آن برای تهیه انواع غذا، سالاد و سوپ استفاده می کنند.

مقدار ویتامین K در 100 گرم نخود فرنگی پخته شده : 26 میکروگرم

حبوبات حاوی ویتامین K

23. لوبیا سویا

لوبیا سویا از حبوبات غنی از ویتامین K می باشد که می توانید آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

مقدار ویتامین K در 100 گرم سویا پخته شده : 33 میکروگرم

24. ماش

ماش یکی از بهترین حبوبات سرشار از ویتامین K می باشد و آن را به صورت جوانه ماش و ماش پخته شده برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، آش و پلو ماش استفاده می کنند.

مقدار ویتامین K در 100 گرم ماش پخته شده : 23 میکروگرم

25. لوبیای قرمز

لوبیا قرمز از حبوبات دارای ویتامین K می باشد و آن را به صورت پخته شده برای تهیه انواع غذا، سوپ، آش و سالاد استفاده می کنند.

مقدار ویتامین K در 100 گرم لوبیا قرمز پخته شده : 23 میکروگرم

26. بادام هندی

بادام هندی یکی از بهترین و سالم ترین آجیل ها و مغزیجات سرشار از ویتامین K به شمار می رود.

مقدار ویتامین K در 100 گرم بادام هندی خام : 34 میکروگرم

27. فندق

فندق از آجیل های غنی از ویتامین K می باشد که می توان از آن به عنوان میان وعده و برای تهیه انواع اسموتی، معجون و دسر استفاده کرد.

مقدار ویتامین K در 100 گرم فندق خام : 14 میکروگرم

28. دانه کاج

دانه کاج هم مقادیر قابل توجهی ویتامین K دارد و از آن به عنوان آجیل استفاده می شود.

مقدار ویتامین K در 100 گرم دانه کاج : 54 میکروگرم

29. گردو

گردو یکی از بهترین و پرطرفدار ترین انواع مغزیجات است که مقادیر قابل توجهی ویتامین K می باشد.

مقدار ویتامین K در 100 گرم گردو : 2.7 میکروگرم

ویتامین K را کی بخوریم؟

توصیه می شود که ویتامین های محلول در چربی از جمله ویتامین K را بعد از وعده ی شام مصرف کنید تا بهتر جذب بدن شوند.

دیدگاهتان را بنویسید