مقالات, بلاگ

بهترین منابع ویتامین K | انواع میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات سرشار از ویتامین کا – بخش اول

بهترین منابع ویتامین K | انواع میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات سرشار از ویتامین کا - بخش اول

بهترین منابع ویتامین K | انواع میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات سرشار از ویتامین کا – بخش اول

بهترین منابع ویتامین K | انواع میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات سرشار از ویتامین کا – بخش اول

بهترین منابع ویتامین K | انواع میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات سرشار از ویتامین کا - بخش اول

ویتامین کا در چه غذاهایی یافت می شود؟

ویتامین K یکی از انواع ویتامین های محلول در چربی است که در بیشتر منابع غذایی گیاهی مانند میوه ها و سبزیجات تازه به فراوانی یافت می شود و مهم ترین عملکرد آن در بدن بهبود انعقاد خون و جلوگیری از خونریزی شدید ناشی از هموفیلی، زخم معده و قاعدگی می باشد.

خوشبختانه کمبود ویتامین K بسیار نادر است اما بد نیست بدانید که کمبود این ویتامین حیاتی می تواند باعث افزایش خونریزی، تضعیف استخوان ها و بیماری های قلبی و عروقی شود.

در ادامه همراه ما باشید تا با بهترین منابع طبیعی و گیاهی سرشار از ویتامین k، شامل انواع میوه ها، سبزیجات، حبوبات و آجیل و مغزیجات بیشتر آشنا شوید؛

مواد غذایی و خوراکی های سرشار از ویتامین K

1. روغن سویا

روغن سویا یکی از بهترین منابع غذایی حاوی مقادیر بالای ویتامین K می باشد که می توانید از آن برای طبخ غذا و سالاد استفاده کنید.

مقدار ویتامین K در 100 گرم روغن سویا : 184 میکروگرم

میوه های سرشار از ویتامین K

2. آلو زرد و سیاه

آلو یکی از میوه های سرشار از ویتامین K می باشد و شما می توانید از آن برای تهیه انواع اسموتی و سالاد میوه استفاده کنید.

مقدار ویتامین K در 100 گرم آلو زرد یا سیاه : 60 میکروگرم

3. کیوی

کیوی یکی از بهترین منابع طبیعی و گیاهی سرشار از ویتامین K است که شما می توانید از آن برای تهیه انواع اسموتی ها و سالاد میوه استفاده کنید.

مقدار ویتامین K در 100 گرم کیوی : 40 میکروگرم

4. آووکادو

آووکادو سرشار از ویتامین K می باشد و می توانید از آن برای تهیه انواع اسموتی، سالاد و سس سالاد استفاده کنید.

مقدار ویتامین K در 100 گرم آووکادو : 21 میکروگرم

5. تمشک ایرانی

تمشک از منابع غنی از ویتامین K است که می توانید آن را برای تهیه اسموتی و سالاد میوه به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

مقدار ویتامین K در 100 گرم تمشک : 20 میکروگرم

6. زغال اخته

زغال اخته از جمله میوه های غنی از ویتامین K محسوب می شود.

مقدار ویتامین K در 100 گرم زغال اخته : 19 میکروگرم

7. انار

انار حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین K بوده و اضافه کردن آن به رژیم غذایی برای تامین ویتامین کا مورد نیاز بدن مفید می باشد.

مقدار ویتامین K در 100 گرم انار : 16 میکروگرم

8. انجیر خشک شده

انجیر خشک یکی از بهترین میوه های خشک شده سرشار از ویتامین K است که می توانید از آن برای تهیه انواع دسر و اسموتی استفاده کنید.

مقدار ویتامین K در 100 گرم انجیر خشک : 16 میکروگرم

9. گوجه فرنگی

گوجه فرنگی از غنی ترین منابع گیاهی و طبیعی ویتامین K محسوب می شود که از آن برای تهیه انواع غذا و سالاد استفاده می شود.

مقدار ویتامین K در 100 گرم گوجه فرنگی آفتاب خشک : 43 میکروگرم

10. خیار

خیار یکی از میوه های خوشمزه و پر مصرف است که غنی از ویتامین K بوده و آن را برای تهیه انواع سالاد میوه و سبزیجات استفاده می کنند.

مقدار ویتامین K در 1 عدد خیار : 49 میکروگرم

11. انگور

انگور از میوه های حاوی ویتامین K به شمار می رود و می توان از آن برای تهیه سالاد میوه، آب میوه و اسموتی استفاده کرد.

مقدار ویتامین K در 100 گرم انگور : 15 میکروگرم

12. کلم کیل

کلم کیل یکی از بهترین منابع گیاهی و سبزیجات سرشار از ویتامین K می باشد که از آن برای تهیه انواع اسموتی و سالاد سبزیجات استفاده می شود.

مقدار ویتامین K در 100 گرم کلم کیل خام : 817 میکروگرم

13. برگ چغندر

برگ چغندر خام و پخته شده از بهترین سیزیجات حاوی مقادیر بالای ویتامین K می باشد.

مقدار ویتامین K در 100 گرم برگ چغندر خام : 830 میکروگرم

دیدگاهتان را بنویسید