بلاگ, مقالات

خواص جالب فالوده را بشناسید

خواص جالب فالوده را بشناسید

خواص جالب فالوده را بشناسیدخواص جالب فالوده را بشناسید

فالوده یا پالوده از خوردنی‌های معروف ایرانی است.فالوده نوعی دسر ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود.البته می توان در تهیه آن به جای شکر، از عسل، قند و نبات هم استفاده کرد.

فالوده در رفع اسهال کمک کننده است، خصوصا اگر تخم ریحان یا تخم شربتی به فالوده اضافه شود، در تقویت معده و قطع اسهال قویتر عمل می کند.

در زمانهای قدیم در تهیه فالوده از روغن بادام، پسته و روغنهای حیوانی نیز استفاده می شده است.فالوده ارزش غذایی بالایی دارد و برای برخی ناراحتی های حلق و ریه به ویژه در فصول گرم سال مفید است.

فالوده در رفع اسهال کمک کننده است، خصوصا اگر تخم ریحان یا تخم شربتی به فالوده اضافه شود، در تقویت معده و قطع اسهال قویتر عمل می کند.

لبته باید توجه داشت که فالوده، دیر هضم است و مصرف مداوم آن می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در کبد و طحال شود، در نتیجه نباید مدام مصرف شود و بهتر است جهت پیشگیری، از نشاسته کمتری استفاده کرد.

توجه شود که مصرف فالوده در افرادیکه معده سرد و تر دارند، توصیه نمی شود. بهتر است جهت شیرین کردن فالوده در افراد سالمند یا سردمزاجان از عسل استفاده شود.

فالوده یا پالوده از خوردنی‌های معروف ایرانی است.فالوده نوعی دسر ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود.البته می توان در تهیه آن به جای شکر، از عسل، قند و نبات هم استفاده کرد.

در زمانهای قدیم در تهیه فالوده از روغن بادام، پسته و روغنهای حیوانی نیز استفاده می شده است.فالوده ارزش غذایی بالایی دارد و برای برخی ناراحتی های حلق و ریه به ویژه در فصول گرم سال مفید است.

فالوده شیرازی یا پالوده نوعی دسر یخی و از فرآورده‌های سنتی شیراز می‌‌باشد که در قدیم‌الایام به شیوه سنتی تولید می‌‌شد، اما امروزه با دستگاه‌های ویژه و ماشین‌آلات، سریع و آسان‌‌تر تهیه می‌‌شود. بستنی و فالوده در‌ایران پرمصرف‌ترین نوع شیرینی به حساب می‌‌آیند، خصوصا فالوده که از قدیم‌الایام در فصل تابستان طرفداران بی‌شماری دارد.

فالوده از رشته‌های نشاسته‌ای یخ زده تهیه شده که نهایتا کمی‌شربت یا آبلیمو به همراه گلاب روی آن ریخته و میل می‌شود. در گذشته به خوراکی که از پختن پودر بادام و شکر تهیه می‌‌شد، فالوده می‌‌گفتند. نشاسته که از اجزای عمده تشکیل دهنده فالوده می‌باشد،

1- از مهم‌ترین منابع انرژی بدن انسان و در گروه کربوهیدرات‌ها به شمار می‌‌رود

2- از جمله مواد غذایی است که در بدن تجزیه و به گلوکز (قند خون) تبدیل می‌‌گردد

3- قند خون انرژی لازم را برای مغز و مرکز عصبی بدن انسان تامین می‌‌کند.

4- در رفع اسهال ناشی از حرارت و گرمازدگی مفید است

5- درمات ناراحتیهای ریه و حلق
منبع: عصر ایران

دیدگاهتان را بنویسید