مقالات, بلاگ

خواص دارچین – 1

خواص دارچین - 1

خواص دارچین – 1

خواص دارچین – 1

خواص دارچین - 1

دارچین

دارچین از پوست داخلی درخت دارچین تهیه شده است که در حین خشک شدن به صورت رول پیچیده می شود و چوب های دارچینی که میشناسیم را تشکیل می دهد. این میله ها یا در آب جوش ریخته می شوند ، یا بصورت پودری که می توان از آن برای تهیه چای استفاده کرد ، استفاده می شوند.
چای دارچین مملو از ترکیبات مفیدی است که می تواند مزایای مختلفی برای سلامتی از جمله کمک به کاهش وزن ، بهبود سلامت قلب ، کاهش گرفتگی قاعدگی و کاهش التهاب و قند خون را میتواند به همراه داشته باشد.
خواص چای دارچین :
• چای دارچین سرعت فعالیت شناختی ذهن را افزایش می دهد ، تمرکز را افزایش می دهد و رشد مسیرهای عصبی را تقویت می کند.
• برای درمان ناراحتی معده مفید است و سلامت گوارش را بهبود می بخشد
• به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند
• یک ادویه بسیار پرکاربرد در آشپزی است.
مزه دارچین : • دارچین طعم شیرین و عطر قوی دارد.
تحقیقات نشان داده است که دارچین هم برای بدن و هم برای ذهن بسیار عالی است. به خصوص در افراد با سن بالا ، دارچین برای مغز ، بهبود سرعت شناختی ، افزایش تمرکز و ترغیب رشد مسیرهای عصبی شناخته شده است. همچنین برای آرام کردن ناراحتی معده و گاز و اسهال و بهبود سلامت دستگاه گوارش بسیار مؤثر است. اثر تحریک کننده آن بر اسیدهای معده باعث هضم بهتر غذا می شود و احتمال ناراحتی دستگاه گوارش را کاهش می دهد.
آنتی اکسیدان های موجود در چای گیاهی دارچین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند که به شما در محافظت از سرماخوردگی ، آنفولانزا و عفونت ها کمک می کند. این به خصوص برای معده مفید است ، جایی که بسیاری از عوامل بیماری زا ی مضر یافت می شوند. سرانجام ، دارچین یک ادویه بزرگ در آشپزی است. این گیاه همه کاره است و می توان آن را در غذاهای شیرین یا خوش طعم استفاده نمود ، یا به صورت چای از آن لذت برد. چای دارچین حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است ، که ترکیبات مفیدی هستند که به شما در حفظ سلامتی کمک می کنند. آنتی اکسیدان ها با اکسیداسیون ناشی از رادیکال های آزاد ، که مولکول هایی هستند که به سلول های شما آسیب می رسانند و در بیماری هایی مانند دیابت ، سرطان و بیماری های قلبی نقش دارند ، مبارزه می کنند. علاوه بر این ، تحقیقات نشان می دهد که چای دارچین می تواند ظرفیت آنتی اکسیدانی کل (TAC) را افزایش دهد ، که میتواند با رادیکال های آزاد بدن شما مبارزه کند

دیدگاهتان را بنویسید