مقالات, بلاگ

خواص و مضرات خوراکی های ترش بخش دوم

خواص و مضرات خوراکی های ترش بخش دوم

خواص و مضرات خوراکی های ترش بخش دوم

خواص و مضرات خوراکی های ترش بخش دوم

خوراکی های‌ ترش مزه، فواید زیادی برای بدن دارند و مصرف بـه اندازه آن ها میتواند بـه فرایند های‌ مفید در بدن کمک کند.

در ادامه، بـه معرفی و بررسی برخی خواص خوراکی های‌ ترش مزه خواهیم پرداخت.

سم زدایی بدن

کبد، بـه عنوان ستمدیده ترین عضو بدن شناخته میشود و قابلیت این را دارد کـه تعداد زیادی از سموم بدن را جذب خودش کند.

مصرف خوراکی های‌ ترش مزه، باعث زهر زدایی کبد میشود و ان را از بیشتر سموم پاک‌سازی میکند.

کلیه، یکیدیگر از اعضای بدن انسان اسـت کـه در هم ایستایی و حفظ تعادل آب و یون ها نقش دارد.

مصرف خوراکی های‌ ترش مزه، می‌تواند سموم ذخیره شده و رسوب یافته دراین اندام را از بین ببرد و ان را تصفیه کند.

لاغری و چربی سوزی

مصرف مواد غذایی ترش مانند لیمو ترش، سرکه و… میتواند باعث افزایش سوخت و ساز بدنی شود.

با افزایش میزان سوخت و ساز، بدن نیاز بیشتری بـه انرژی پیدا می‌کند ودر نتیجه، بـه مصرف چربی های‌ ذخیره شده در بدن روی می آورد.

استفاده از مواد غذایی با مزه ترش، در تعداد زیادی از رژیم های‌ غذایی لاغری مشاهده میشود و میتواند تأثیر بسیار زیادی در لاغری افراد داشته باشد.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش

خوراکی های‌ ترش مزه، دارای اسید هستند.

پس از خوردن غذا، با مصرف مقداری خوراکی های‌ ترش مزه، اسید وارد شده بـه دستگاه گوارش، میتواند بـه گوارش مواد غذایی کمک کند.

خواص ضد ویروسی

سرکه، بـه عنوان یکی از ترش ترین مایعات کـه توسط انسان مصرف می‌شود، خاصیت ضد ویروسی دارد.

در کشور های‌ شرقی، استفاده از سرکه بسیار رواج دارد و از ان بـه عنوان یک ضد ویروس بسیار قوی یاد می‌شود.

در کشور چین، از سرکه برای از بین بردن ویروس سارس و آنفلوانزا استفاده می‌کنند.

پیشگیری از سرطان

تعداد زیادی از خوراکی های‌ ترش، دارای آنتی اکسیدان های‌ فراوان هستند. آنتی اکسیدان ها، موادی هستند کـه میتوانند باعث خنثی شدن رادیکال های‌ آزاد شوند.

رادیکال های‌ آزاد، در عده ای از واکنش های‌ مربوط بـه بدن ایجاد می‌شوند و بسیار فعال هستند، بـه طوری کـه ممکن اسـت بـه بافت های‌ بدن آسیب برسانند و حتی موجب سرطانی شدن عده ای از سلول های‌ بدن شوند.

دیدگاهتان را بنویسید