مقالات

پخت یک “کیک ساده تولد” خوشمزه و زیبا

پخت یک “کیک ساده تولد” خوشمزه و زیبا:

پخت یک “کیک ساده تولد” خوشمزه و زیبا:

 

کیک با کمی خلاقیت میتوانید بهترین و شیک ترین تزیین “کیک ساده تولد” را در منزل انجام دهید. پس در ادامه مطلب همراه ما باشید و از جذاب ترین تزیین کیک ساده با گاناش لذت ببرید.
پخت یک “کیک ساده تولد” خوشمزه و زیبا:

موادلازم کیک اسفنجی:

  • تخم مرغ:4 عدد
  • آرد :100 گرم
  • بیکینگ پودر :یک دوم قاشق چایخوری
  • آب جوش :2 قاشق سوپ خوری
  • وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
  • شکر:100 گرم
کیک ساده تولد

مواد لازم برای تزیین کیک:

  • خامه شیرین شده قنادی :500 الی 600 گرم
  • کمپوت میوه یا موز :به میزان لازم

مواد گاناش روی کیک :

  • خامه صبحانه:130 گرم
  • شکلات تلخ یا شیری بسته به ذائقه خودتان:100 گرم

    طرز تهیه کیک تولد :

     زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و شکر را با زرده با هم مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید.

    آب جوش را هم از همان ابتدا به زرده و شکر اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و در فاصله هم زدن وانیل را هم اضافه کنید.

    وقتی مواد کشدار و کرمی رنگ شد هم زدن را متوقف کنید.

    پره های هم زن را کاملا تمیز و خشک کنید و سفیده تخم مرغ را هم بزنید. تا جایی که پف کند و جای پره های هم زن روی آن باقی بماند.

    سپس سفیده را به زده اضافه کنید و با به همراه لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.

    آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و از الک رد کنید.سپس به مواد تخم مرغی کیک اضافه کنید.

    یک قالب گرد معمولی 20 سانتی را انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.( اصلا نیازی به چرب کردن قالب و یا کاغذ روغنی نیست )

    تمام مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه قرار دهید.

    بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از 10 دقیفه از قالب جدا کنید و بر روی توری آهنی قرار دهید تا کاملا سرد شود.

    روی کیک را با یک دست نگه دارید و با چاقوی مخصوص برش کیک ، کیک را به دو یا 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.

    به اندازه نیازتان از خامه بردارید و بگذارید تا در دمای محیط یخ آن باز شود، به طوری که بتوان با هم زن آن را هم زد.

    وقتی خامه پف کرد و رد پره های هم زن روی آن باقی ماند ، خامه آماده است.

    روی برش های کیک را با آب کمپوت ، توسط قلمو مرطوب کنید و خامه را روی آن بمالید.و بر روی خامه میتوانید از میوه کمپوت های مختلف و یا گردو و موز استفاده کنید.

    سپس برش بعدی کیک را روی آن قرار دهید و تمام سطح و دیواره کیک را با خامه بپوشانید و صاف و تمیز کنید.

    برای تزیین روی سطح کیک ،خامه صبحانه را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت کم قرار دهید تا خامه آب شود.

    بعد شکلات های تکه ای را داخل خامه بریزید و خامه را از روی حرارت بردارید.مخلوط شکلات با خامه را خوب هم بزنید تا شکلات ذوب شود.

    بعد آن را از صافی رد کنید تا گاناش صاف و یکدستی داشته باشید.سپس گاناش را روی خامه کیک بریزید و با میوه ها و شکلات های دلخواه روی آن را تزیین کنید.

    نکات تکمیلی در مورد کیک ساده تولد

    کیک ساده تولد جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
    کیک ساده تولد را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

    منبع: نمناک

دیدگاهتان را بنویسید