بلاگ, مقالات

اصول تهیه “حلوای ارده” خوشمزه در منزل

اصول تهیه “حلوای ارده” خوشمزه در منزل

اصول تهیه “حلوای ارده” خوشمزه در منزل

اصول تهیه “حلوای ارده” خوشمزه در منزل

“حلوای ارده” یکی از خوراکی های دیرین و محبوب در بین خانواده های ایرانی بوده است.طرز تهیه را در آشپزخانه ببینید.
اصول تهیه “حلوای ارده” خوشمزه در منزل

مواد لازم برای حلوای ارده

  •   آرد گندم :210 گرم
  •   ارده :120 گرم
  •  گردوی تست و خرد شده :150 گرم
  •  پودر نارگیل :100 گرم
  •   شکر :500 گرم
  •   آب :یک پیمانه یا 250 میلی لیتر
  •  گلاب :3 قاشق سوپ خوری
  •  محلول زعفران :یک قاشق سوپ خوری
  •   پودر پسته:برای تزئین
  •  کره :در صورت نیاز

طرز تهیه حلوا ارده :

ابتدا شربت حلوا را آماه کنید، برای این کار شکر ، زعفران و آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و دانه های شکر در آن حل شود.

زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید شربت کمی غلظ گردد، در این فاصله سراغ درست کردن حلوا بروید.

آرد گندم را در تابه ای ریخته و با حرارت ملایم آن را تفت دهید تا جایی که رنگ آن تغییر نکند. ارده را افزوده و به مدت 5 دقیقه با آرد تفت دهید و در این مدت مدام آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

در این مرحله گردویی را که از قبل تست و خرد کرده اید را به همراه پودر نارگیل به آرد و ارده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید. مواد را از روی شعله بردارید و شربت را به آن اضافه نمایید.

دقت کنید که دمای حلوا و شربت مثل هم باشد، هر دو یا داغ باشند یا ولرم.

حلوا و شربت را به خوبی مخلوط کنید ، اگر حلوا سفت بود مقداری کره به آن اضافه نمایید. در صورت شل بودن حلوا نگران نباشید زیرا بعد از خنک شدن سفت میشود.

حلوا را داخل قالب بریزید و روی آن را با مقداری کره صاف کنید. پودر پسته را روی آن بپاشید و با سلفون بپوشانید و برای 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود.

نکات تکمیلی در مورد حلوای ارده

حلوای ارده جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
حلوای ارده را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع:نمناک

دیدگاهتان را بنویسید