بلاگ, مقالات

اینفوگرافیک: راهنمای مواد غذایی ایمن در دوران کرونا

اینفوگرافیک: راهنمای مواد غذایی ایمن در دوران کرونا

اینفوگرافیک: راهنمای مواد غذایی ایمن در دوران کرونا

اینفوگرافیک: راهنمای مواد غذایی ایمن در دوران کرونا

رونوشت اینفوگرافیک

۱. بعد از خرید غذا از بازار:

  • پیش از کار با مواد غذایی دست های خود را با صابون بشویید.
  • میوه ها و سبزیجات را پیش از مصرف بشویید.
  • همه ی مواد غذایی فاسد شدنی را بلافاصله در یخچال قرار دهید (در دمای زیر ۵ درجه)
  • مواد غذایی، به ویژه گوشت، مرغ، تخم مرغ و غذاهای دریایی را به طور کامل (دمای ۷۰+ درجه) بپزید.

۲. در هنگام خرید از فروشگاه ها اطمینان حاصل کنید که دست هایتان تمیز هستند و از دیگران حداقل ۱ متر فاصله دارید تا سلامتی تان به خطر نیافتد.

۳. فروشندگان مواد غذایی باید با شستشو و ضدعفونی مداوم سطوح مورد استفاده برای نگهداری مواد غذایی و رعایت بهداشت دست، ایمنی مشتریان خود را حفظ نمایند.

۴. در هنگام خرید غذاهای آماده از فروشگاه ها دقت کنید که آیا ۵ اصل زیر که توسط سازمان جهانی بهداشت برای ایمن سازی مواد غذایی توصیه شده اند توسط فروشندگان رعایت می شوند یا خیر:

  • حفظ پاکیزگی
  • جداسازی مواد غذایی خام و پخته
  • پخت کامل مواد غذایی
  • نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب(مواد غذایی سرد باید در سرما و مواد غذایی گرم باید در گرما نگهداری شوند)
  • استفاده از آب و مواد خام سالم

 

منبع: سازمان بهداشت جهانی

 

دیدگاهتان را بنویسید