مقالات, بلاگ

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش اول

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش اول

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش اول

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش اول

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش اول

مواد غذایی خطرناک برای سلامتی بدن

آیا فکر می کنید خوراکی های سالم را می خورید؟ یا حداقل سعی دارید از چیزهایی که برای شما بد هستند اجتناب کنید؟ خوب، ممکن است تعجب کنید چه غذاهایی می توانند شما را بکشند!

مواد غذایی خطرناک

لبته، اگر این خوراکی ها به طور عادی خورده شوند به احتمال زیاد بسیار خوب هستند درست زمانی است که شروع به خوردن ساقه ها و دانه ها می کنید این چیزها می توانند خطرناک شوند؛ و اینها که در بخش سلامت نمناک نام برده ایم غذاهایی هستند که می توانند شما را بکشند.

مواد غذایی خوشمزه و سالمی که گاهی خطرناک می شوند

روغن کرچک :

روغن کرچک از گیاه کرچک بدست می آید، که شامل سم ریسین است. در حالی که روغن کرچک به عنوان ملین و برای مراقبت از پوست و مو بکار می رود مهم است که با احتیاط از آن استفاده کنید. خطر اصلی در دانه آن وجود دارد تنها 8 دانه برای کشتن یک بزرگ سال لازم است خوشبختانه، دستورالعمل های ایمنی زیادی برای تولید دانه های روغنی وجود دارد.

آلو :

اگرچه آلو برای خوردن خوب است، اما هسته آن حاوی ترکیبات سیانوژنیک است که بدن می تواند برای ایجاد سیانید استفاده کند. البته، خیلی از افراد هسته را می خورند، بنابراین این مساله نباید زیاد اتفاق بیفتد.

عسل پاستوریزه نشده :

عسلی که در فروشگاه ها بفروش می رسد خوب است. اما عسلی که پاستوریزه نیست ممکن است حاوی grayanotoxin باشد که می تواند منجر به اثرات جانبی نظیر سرگیجه، ضعف و استفراغ شود. در کودکان، این می تواند کشنده باشد!

ریشه کاساو :

این سبزی محبوب آمریکای جنوبی و آفریقایی به شکل خام خود، حاوی لینامارین است که وقتی هضم شود، می تواند سمی باشد. البته خشک کردن، پختن، و خیساندن ریشه بی ضرر است اما اگر فرآیند درست انجام نشود، ریشه کاساو می تواند خطرناک باشد.

بادام زمینی:

یکی از شایع ترین آلرژی ها در بادام زمینی می تواند منجر به آنا فیلاکسی شود. علایم معمولی، گرفتگی بینی و تنفس مشکل هستند. اگر درمان نشود، این می تواند مهلک باشد.

دیدگاهتان را بنویسید