مقالات, بلاگ

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش دوم

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش دوم

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش دوم

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش دوم

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش دوم

گیلاس :

هسته آن ها در واقع حاوی یک سم هیدروژن سیانید است.

زردآلو :

در حالی که خود میوه خوب است، هسته آن حاوی زهری است که اگر مصرف شود ممکن است مضر باشد. خوشبختانه، این هسته ها برای اغلب افراد غیرقابل مصرف هستند.

بادام تلخ :

علی رغم انباشته شدن مواد مغذی سالم، آن ها حاوی سیانید در شکل خام هستند. (ما در اینجا درباره تلخ صحبت می کنیم. بادام شیرین سیانید ندارد ). به همین دلیل است که باید قبل از مصرف، بادام تلخ مورد درمان قرار گیرید. 5 – 10 عدد بادام تلخ خام یک بزرگ سال را می کشد.

گوجه فرنگی :

ساقه ها و برگ ها حاوی گلیکوالکالوئید هستند، سمی که اگر بدن وارد شود می تواند آسیب پذیر باشد و مشکلات جدی ایجاد کند.! محل اتصال ساقه گوجه فرنگی و قسمت های سبزرنگ گوجه فرنگی حاوی 1/2 درصد سولانین باشد. 50 گرم سولانین می تواند موجب سردرد، حالت تهوع و استفراغ گردد.

گوشت خام :

اگر سیستم ایمنی ضعیفی داشته باشید مصرف گوشت خام حتما می تواند شما را بکشد.

کباب کردن گوشت :

کباب کردن گوشت با حرارت بالا می تواند موجب ساخت هیدروکربن های پلی آروماتیک شود مخصوصا اگر چربی گوشت به درون آتش ذغال چکه کند. سیاه شدن گوشت کبابی سبب افزایش مواد مضر درون گوشت می شود.

سوسیس :

با این حال، سوسیس به عنوان خوراکی سالم و مفید شناخته نشده است آن ها یکی از دلایل اصلی خفگی در میان کودکان و خردسالان هستند.

سیب زمینی :

در سیب زمینی هایی که در قشر زیر پوستشان سبز رنگ است ، سولانین که از ترکیبات گیلکو آلکالوئیدهاست، وجود دارد. مقدار زیاد این سم سبب مسمومیت می شود که با نشانه هایی مانند سوزش گلو، حالت تهوع و تعریق شدید و نفس تنگی همراه است پس هنگام مصرف قسمت های سبز رنگ سیب زمینی را دور بیاندازید.

با وجود ساقه ها و برگ های سمی ، مسمومیت سیب زمینی نادر است. اکثر افرادی که سیب زمینی مصرف می کنند در نتیجه خوردن سیب زمینی سبز یا نوشیدن چای برگ سیب زمینی مرده اند.

دیدگاهتان را بنویسید