مقالات, بلاگ

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش سوم

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش سوم

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش سوم

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش سوم

این مواد غذایی سالم خیلی خطرناک و مرگبار هستند! بخش سوم

دانه سیب :

در حالی که سیب خیلی مفید است، دانه های آن ها حاوی امیگدالین ، ترکیب شکر و سیانید است که در طول زمان به سیانید هیدروژن تنزل پیدا می کند. البته، بدن می تواند مقادیر کمی سیانید در این دانه ها را بدون هیچ مساله ای کنترل کند. اما از لحاظ تئوری، خوردن مقدار زیادی از دانه های سیب می تواند باعث مشکلات شود.

قارچ :

در حالی قارچ ها خواص زیادی دارند اما وقتی در بیابان می روید باید آن ها را بشناسید که سمی نباشند.

دارچین :

درست است که دارچین فوایدی دارد و مصرف آن با چای توصیه می شود اما یک دلیل وجود دارد که انجمن مراکز کنترل مسمومیت آمریکا هشداری را در مورد این عمل منتشر کرد. اگر به ریه ها برسد، می تواند باعث مشکلات جدی حتی مرگ شود پس هنگام استفاده مراقب باشید.

گردو :

هر ساله چند مورد مسمومیت myristicin به خاطر مصرف بیش از حد درخت جوز وجود دارد. می پرسید:مسمومیت myristicin چیست؟ به استفراغ، توهم، فروپاشی، اضطراب و رفتار غیر منطقی گفته می شود.

هلو :

هلو میوه ای شبیه به زردالو  دارای هسته های خیلی بزرگ و کشنده است و در واقع به هیچ وجه نباید هسته ی این میوه ی خوشمزه خورده شود.

تخم مرغ نپخته :

تنها گوشت خام نیست که می تواند مضر باشد تخم مرغ نپخته به همان اندازه خطرناک است

برگ های ریواس:

برگ های ریواس سمی هستند و باعث ایجاد مشکل تنفسی، حمله ناگهانی ،نارسایی کلیه و در برخی موارد مرگ می شوند.

بادام هندی :

اول اینکه، اینها دانه هستند، نه آجیل، بنابراین در تمام این مدت گمراه شده بودید. پوسته های آن ها کشنده هستند و پوششی از اسید آناکاردیک دارند که اگر به اشتباه لمس شوند می توانند پوست شما را بسوزاند، همچنین باعث ناراحتی معده شوند.

پیش از این هم در بخش سلامت تغذیه نمناک گفتیم که علاوه بر این، باید قبل از مصرف پخته و یا بخار پز شود، همانطور که در حالت اولیه خود حاوی اوروشیول یک ماده شیمیایی است که در پیچک سمی یافت می شود و اگر به مقدار کافی مصرف شود، می تواند مهلک باشد.

دیدگاهتان را بنویسید