مقالات, بلاگ

باندونگ؛ نوشیدنی محلی و سرد مالزیایی

باندونگ؛ نوشیدنی محلی و سرد مالزیایی

باندونگ؛ نوشیدنی محلی و سرد مالزیایی

باندونگ؛ نوشیدنی محلی و سرد مالزیایی

باندونگ؛ نوشیدنی محلی و سرد مالزیایی

«باندونگ» (bandung) یا نوشیدنی شیر و گلاب، یک نوشیدنی صورتی رنگ بسیار خوشمزه و مشهور در کشورهای جنوب شرق قاره آسیا است که به آسانی با ترکیب شیر و شربت گلاب یا شیره گل سرخ درست می‌شود. رنگ صورتی باندونگ از افزودن رنگ خوراکی قرمز به شیره گل سرخ به دست می‌آید.

برای تهیه این نوشیدنی می‌توان از شیر تغلیظ شده شیرین، شیر تازه، شیر تغلیظ شده یا ترکیبی از این سه نوع استفاده کرد. باندونگ معمولا همراه با یخ، به‌خصوص در مراسم‌های عروسی و بر سر سفره افطار در ماه رمضان، در کنار غذاهای محلی مالزیایی سرو می‌شود. در نسخه‌های مدرن این نوشیدنی، ممکن است آب گازدار یا ژله نعنایی ریخته شود. درست کردن باندونگ بسیار ساده است و شما می‌توانید به سرعت آن را در خانه درست کنید. باندونگ با طبع گرم و معتدل، خواص و فواید بی‌شماری دارد که در میان آن‌ها می‌توان به آرام‌بخشی، ضد استرس و افسردگی، تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان سرماخوردگی و گلودرد، تقویت قلب و پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی و عروقی، کاهش فشار خون و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر اشاره کرد.

نوشیدنی‌های سرد، معمولا در فصول گرم سال برای تامین آب مورد نیاز روزانه بدن مورد استفاده قرار می‌گیرند. با انواع مختلف و خوشمزه این نوشیدنی‌ها در سراسر جهان و ایران آشنا شوید.

انواع نوشیدنی‌های سرد با استفاده از میوه، سبزیجات و انواع عرقیجات گیاهی درست شده و در روزهای گرم، برای رفع عطش و گرمازدگی نوشیده می‌شوند. از انواع شربت‌ها گرفته تا آب‌میوه‌ها و اسموتی‌ها، این نوشیدنی‌ها را می‌توان همراه با غذا یا به‌عنوان یک میان وعده لذیذ برای مهمانان سرو کرد. دنیای نوشیدنی‌های سرد، بسیار متنوع است؛ به‌همین منظور ما قصد داریم شما را به سفری به دنیای نوشیدنی‌های سرد دنیا دعوت کند تا ضمن آشنایی با تاریخچه و طرز تهیه آن‌ها، با طعم این نوشیدنی‌ها نیز آشنا شوید و آن‌ها را در خانه درست کنید.

دیدگاهتان را بنویسید