مقالات, بلاگ

با ده تا از خطرناک‌ ترین خوراکی‌ ها که می‌ توانند شما را بکشند آشنا شوید-بخش سوم

با ده تا از خطرناک‌ ترین خوراکی‌ ها که می‌ توانند شما را بکشند آشنا شوید-بخش سوم

با ده تا از خطرناک‌ ترین خوراکی‌ ها که می‌ توانند شما را بکشند آشنا شوید-بخش سوم

با ده تا از خطرناک‌ ترین خوراکی‌ ها که می‌ توانند شما را بکشند آشنا شوید-بخش سوم

با ده تا از خطرناک‌ ترین خوراکی‌ ها که می‌ توانند شما را بکشند آشنا شوید-بخش سوم

3. نمک

طبق تحقیقی که در آمریکا انجام شده 95 درصد از رستوران‌ها همیشه مقداری نمک نیز در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهند. در حقیقت نمک را همه جا می‌توان مشاهده کرد. البته که سنگ نمک دارای 80 ماده مختلف است که برای سلامتی لازم هستند، اما هنگامی که این سنگ در دمای بیش از 2000 درجه سانتیگراد قرار می‌گیرد تا به نمک طعام تبدیل شود مقدار زیادی از این مواد مغذی را از دست می‌دهد، کاهش این مواد باعث افزایش پتاسیم یدید در نمک می‌شوند که مقدار زیادی از آن باعث بروز بیماری می‌شود. تحقیقات نشان داده که مصرف زیاد نمک باعث افزایش فشار خون، مشکلات حاد کلیه، تیروئید، کبد و بسیاری از بیماری‌ها و عوارض دیگر می‌شود. در حال حاضر بسیاری از افراد نمک طعام را به عنوان سم سفید می‌شناسند و به جای آن از نمک‌های طبیعی استفاده می‌کنند.

2. خوراکی‌هایی با رنگ‌های مصنوعی

متاسفانه بسیاری از شکلات‌ها و شیرینی‌ها به دلیل استفاده از رنگ‌های غیرطبیعی در رتبه دوم لیست ما قرار می‌گیرند. در حال حاضر استفاده از این رنگ‌ها به قدری گسترش یافته که خوردن آنها به امری عادی تبدیل شده است. امروزه میزان مصرف این مواد نسبت به سال 1955 حدود 5 برابر افزایش یافته است. این مواد اثرات مخربی دارند، مثلا رنگ‌های آبی موجود در شکلات‌ها و نوشیدنی‌ها باعث ایجاد تومور مغزی، رنگ‌های سبز باعث تومور مثانه، رنگ‌های قرمز باعث سرطان لنفوسیت و تیروئید و رنگ‌های زرد باعث بروز تقریبا تمامی مشکلات بالا به علاوه آسم، بیخوابی و رفتارهای خطرناک می‌شوند. این رنگ‌ها می‌توانند باعث بروز بیش فعالی و ADHD (که بسیاری از کودکان امروزه به آنها دچار هستند) شوند.

1. برنجِ مانده

بسیاری از افراد نمی‌دانند که خوردن برنجی که از شب گذشته مانده باعث بروز چه مشکلاتی در بدن آنها خواهد شد. در صورتی که برنج پخته را شب هنگام در دمای اتاق نگهداری کنید باکتری‌ای به نام باسیلوس سرئوس در آن رشد می‌کند. این باکتری مواد سمی‌ای تولید می‌کند که باعث گرفتگی عضلات و اسهال و تهوع شدید در افراد می‌شود. هرچه برنج پخته شده بیشتر در دمای اتاق نگهداری شود احتمال بیشتری وجود دارد که با خوردن آن دچار بروز مسمومیت‌های شدید شوید. پیشنهاد می‌کنیم که تا جای ممکن از برنج تازه پخته شده استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید