مقالات, بلاگ

با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شوید (قسمت دوم)

با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شوید (قسمت دوم)

با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شوید (قسمت دوم)

با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شوید (قسمت دوم)

با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شوید (قسمت دوم)

پوویتیکا (povitica)؛ اسلوونی

پوویتیکا یکی از کیک‌های رایج در اروپای شرقی است که خاستگاه آن کشور اسلوونی است. این کیک را در مناسبت‌های خاص و جشن‌ها سرو می‌کنند و اغلب دستورات متنوعی برای آن وجود دارد که حتی خانه به خانه نیز متفاوت است. پودر کاکائو و آجیل‌هایی همچون گردو از اساسی‌ترین ترکیبات این کیک است.

Krumkake؛ نروژ

این دسر لذیذ، دسری پرطرفدار است که با لایه‌های پن‌کیکی تهیه می‌شود. برای فیلینگ این دسر از مواد مختلفی مثل خامه‌ی فرم گرفته و انواع میوه‌ها استفاده می‌کنند. این غذا در تابه‌های دوطرفه‌ی مخصوصی پخته می‌شود. در بسیاری از قنادی‌های نروژ می‌توانید این دسر لذیذ را پیدا کنید.

وافل بلژیکی (Belgian waffle)؛ بلژیک

همچنان که از نام دسر نیز پیدا است، این شیرینی متعلق به کشور بلژیک است و در جای‌جای این کشور یافت می‌شود. این دسر به‌صورت گرم و به‌همراه پودر شکر یا نوتلا سرو می‌شود و گاهی با خامه و ترکیب آن با میوه‌های مختلف نیز سرو می‌شود.

کیک شاهزاده خانم؛ سوئد

کیک شاهزاده خانم یا کیک پرنسس یکی از کیک‌های اصیل و سنتی کشور سوئد است که از لایه‌های کیک اسفنجی، تمشک و خامه تازه تهیه می‌شود. پس از آماده شدن، این کیک را با خمیر بادام یا همان Marzipan که به رنگ سبز درآورده‌اند، می‌پوشانند و در نهایت آماده سرو کردن است.

Pastel de nata؛ پرتغال

این شیرینی که یکی از دسرهای محبوب در کشور پرتغال است، یک تارت محلی است که با نوعی کاستارد پر می‌شود و در همه‌ی قنادی‌ها می‌توان آن را پیدا کرد و از طعم فوق‌العاده آن لذت برد. اگر از علاقه‌مندان به چشیدن طعم‌های جدید باشید، این شیرینی را در کشور پرتغال نباید از دست دهید.

تارت استرهازی (Esterházy torte)؛ مجارستان

تارت استرهازی نوعی کیک و تارت در کشور مجارستان است که شامل چهار یا پنج لایه است و از کرم کره که با وانیل طعم‌دار شده، تشکیل شده است. دور این کیک اغلب با خلال بادام پر می‌شود و طعم و مزه آن بی‌نظیر است.

دیدگاهتان را بنویسید