با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شوید (قسمت اول)
دسرها یکی از محبوبترین بخشها در هر وعده غذایی هستند؛ در این میان در سفر به اروپا باید از دسرهای معروفی که در هر کشور وجود دارد، چشید و با مزه آنها آشنایی پیدا کرد.
امروزه دسرها یکی از مهمترین بخشها در وعده غذایی هستند که طرفداران بسیاری دارند. دسر کلمهای از ریشه فرانسوی desservir و به معنی «جمع کردن روی میز» است و در اصطلاح به وعده غذایی گفته میشود که پس از غذای اصلی صرف میشود. این وعده غذایی شامل غذاها و نوشیدنیهای شیرینی مانند کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست و …. میشود که برحسب ذائقه مردم در کشورهای مختلف متغیر است. در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین و معروفترین دسرها در قاره سرسبز یعنی اروپا بپردازیم؛ ما را در این سفر خوشمزه همراهی کنید.
کروکمبوش (Croquembouche)؛ فرانسه
کروکمبوش در واقع کیکی سنتی در فرانسه است که شکلی هرم مانند دارد و از قرار گرفتن نان خامهایهای متعدد در کنار هم و با چسباندن آنها با کارامل یا آبنبات درست میشود. این دسر خوشطعم را در سفر به فرانسه حتما باید امتحان کرد.
مدوویک (Medovik)؛ روسیه
این کیک با ظاهر جذاب و هوسانگیزی که دارد، یکی از دسرهای معروف کشور روسیه است. برای تهیهی این کیک لایهای، از ۵ تا ۱۵ لایهی نازک کیک استفاده میکنند و سپس بین لایهها از شربت و انواع مغزها پر میشود و اجازه میدهند چند ساعتی بماند تا شربت کاملا به خورد کیک برود. نتیجهی نهایی، کیکی لطیف و سبک و البته بسیار شیرین است که محال است به این راحتی بتوان از آن گذشت.
کیک گوگلوپف (Gugelhupf)؛ فرانسه، اتریش
این کیک یکی از کیکهای حلقهای طرحدار است که داخل آن با کشمش، بادام و دیگر آجیلهای متنوع پر میشود. این کیک شیرینی سنتی قسمت شمال شرقی کشور فرانسه، ناحیه آلزاس است. این کیک را اغلب در روزهای یکشنبه میپزند؛ گفته میشود این کیک موردعلاقه ماری آنتوانت (واپسین ملکه پیش از انقلاب کبیر فرانسه) بوده که هنگام ازدواج این کیک را از اتریش با خود به فرانسه آوردهاست. اغلب این کیک را با پودر قند تزیین میکنند.
کانولیس (Cannolis)؛ ایتالیا
یکی از نمادهای شیرینیپزی در ایتالیا کانولیس است که در تمام طول سال پخت میشود. این دسر لذیذ با لایه نازکی از خمیر تردد تهیه میشود و سپس داخل آن با خامه تازه پر میشود و داخل آن با تکههای شکلات و خلال بادام و پسته پر میشود. این شیرینی اغلب با آب پرتقال سرو میشود و یک گزینه عالی برای عصرگاه است.