مقالات, بلاگ

بشناسید: لاکچری‌ترین غذاهای جهان – بخش سوم

بشناسید: لاکچری‌ترین غذاهای جهان - بخش سوم

بشناسید: لاکچری‌ترین غذاهای جهان – بخش سوم

بشناسید: لاکچری‌ترین غذاهای جهان

بشناسید: لاکچری‌ترین غذاهای جهان - بخش سوم

سوپ آنکیوفو

ژاپنی‌ها یک نوع سوپ خرچنگ دارند که نباید چندان به قیافه‌اش توجه  کرد. این سوپ هزاران دلار به فروش می‌رسد و باید بدانید خوردن آن به همین آسانی‌ها نیست.

سوپ خرچنگ ژاپنی از گوشت یک نوع خرچنگ بسیار کم‌یاب که فقط در بخش مرزی اقیانوس کبیر و دریای ژاپن زندگی می‌کند، تهیه می شود. برای خوردن این سوپ باید از یک هفته قبل به رستوران اطلاع دهید. علاوه بر گوشت خرچنگ از گوشت اردک سیاه هم در این سوپ استفاده می‌شود اما نکته جالب اینجاست که مواد این سوپ قبل از اینکه با هم مخلوط شده و بپزند باید هرکدام به طور جداگانه طی چند روز در دماهای مختلف قرار بگیرند و فرآوری شوند. سپس این مواد با هم مخلوط شده و به مدت یک روز روی حرارت بسیار بسیار کم از طریق آتشی که زیر سنگ قرار دارد قرار می‌گیرد و می‌پزد. برای این سوپ باید 5 هزار دلار بپردازید.

پیتزای طلایی

غذایی که به راحتی می تواند در کنار برگر عنوان محبوب ترین خوراکی جهان را نصیب خود کند نیز به لطف یک آشپز ایتالیایی با افزودن طلا  و خاویار به غذای لاکچری تبدیل شده‌ است. این پیتزا با استفاده از موادی همانند طلا، خاویار، سالمون و سس های مخصوص گران قیمت تهیه شده که قیمت آن را به رقم 4200 دلار رسانده است.

سوشی مرواریدی

سوشی غذایی آشنا برای ایرانیان است. این غذای ژاپنی از ماهی تهیه شده وبه عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار ژاپنی‌ها که بخشی از فرهنگ آنهاست میان مردم سایر نقاط جهان شناخته می‌شود.

سوشی به لطف یک آشپز ژاپنی به یک غذای لاکچری تبدیل شد آن هم با زعفران ایرانی و کلیه اردک! این آشپز ماهی مخصوص سوشی را به مدت یک هفته در زعفران نگهداری می‌کند و به آن کلیه اردک سیاه و الماس و طلا اضافه و سپس آن را آماده می‌کند. در تزئین این سوشی هزاران دلاری مروارید‌های اصل هم استفاده شده‌ است.

این غذا بر اساس گفته کارشناسان دو هزار دلار ارزش دارد.

دیدگاهتان را بنویسید