بلاگ, مقالات

تاریخچه انواع مختلف بستنی

تاریخچه انواع مختلف بستنی-از مقالات وبسایت فروشگاه اینترنتی بستنی نوبهار

تاریخچه بستنی

تاریخچه انواع مختلف بستنی

بستنی نوع تحول پیدا کرده ی نوشیدنی‌ها و دسرهای یخ‌زده می باشد. تاریخچه ورود دستگاه های بستنی سازی به ایران به اواخر دهه چهل  برمی گردد. نخستین مغازه بستنی فروشی در آمریکا در سال ۱۷۷۶ در

نیویورک شروع به انجام  کار کرد.تاریخچه تولید بستنی از نوع چوبی، بستنی با رویه میوه و شکلاتی به سال ۱۹۲۰ برمی گردد.

 

تاریخچه انواع مختلف بستنی-از مقالات وبسایت فروشگاه اینترنتی بستنی نوبهار

تاریخچه بستنی و نوشیدنی های یخی:

بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است. هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکیرسیده است. مصرف مواد لبنی یخ زده، اولین بار در چین باستان دیده شده است که

قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمی گردد.

در قرن چهارم قبل از میلاد، اسکندر کبیر به نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در مدرک های باستانی نیز دیده شده است  که در سال ۶۲ قبل

نرون، امپراتور روم گروه هایی را به کوهستان های آپنین فرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپس آن رابا شربت، پوره میوه یا عسل مخلوط می کرده و می خورد.

بازرگانان و ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند. در ۱۶۶۰، کافه پروکوپ توسط یک ایتالیایی به نام کولتلی در پاریس افتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ

زده یا همانبستنی، تولید و عرضه می شد. بعد از آن، دسرهای یخی راه خود را به آمریکا باز کردند و در سال ۱۷۰۰ میلادی، فرماندار مریلند، از میهمانان خود با بستنی پذیرایی کرد.

تاریخچه بستنی قیفی:

سردکننده مکانیکی، اولین فریزر افقی یک پارچه توسط اچ.اچ میلر ساخته شد که با آن قطعات کوچک بستنی، جداگانه فریز می شدند، اما اولین بستنی قیفی توسط یک مهاجر ایتالیایی به نام ایتالو مارچیونی در

نیویورک تهیه شد و او قالب مخصوص بستنی قیفی خود را در ۱۹۰۳ به ثبت رساند و یک سال بعد به طور اتفاقی در نمایشگاه جهانی سنت لوئیس معرفی شد.

در این نمایشگاه، یک تولیدکننده نان شیرین اهل سوریه به نام حموی تعدادی نان شیرین را به شکل مخروط لوله کرد تا همسایه بستنی فروشش بتواند برای توزیع بستنی از آن استفاده کند. این شکل عرضه بستنی تا

امروز، یکی از محبوب ترین شیوه ها باقی مانده است. تولید انواع دیگر بستنی از نوع بستنی چوبی، بستنی با رویه میوه و بستنی شکلاتی از سال ۱۹۲۰ آغاز شده است که در آن زمان، پدیده ای نوظهور بود.

تاریخچه تولید بستنی از نوع چوبی، بستنی با رویه میوه و شکلاتی به سال ۱۹۲۰ برمی گردد.

تاریخچه بستنی سنتی:

نوعی بستنی با نام بستنی سنتی یا ایرانی در ایران رواج دارد که دارای طعم زعفران و رنگ زرد می‌باشد. این بستنی همراه با خلال پسته و تکه‌های بزرگ خامه‌است و طرفداران زیادی دارد. اکبر مشتی یکی از

اولین کسانی بوده که در ایران بستنی فروشی داشته است. بستنی اکبر مشتی با نوع خارجی آن بسیار متفاوت بود. ایرانی‌ها استفاده از گلاب و زعفران را بر ثابت کننده‌ها ترجیح می‌دادند

پیش از این بستنی‌های سه رنگ در بسیاری از شهرها رواج داشت که رنگ زرد آن زعفرانی، سفید آن وانیلی و رنگ قهوه‌ای دارچینی بود که توسط استاد بستنی ساز این سه رنگ به هم چسبیده و در ظروف یک بار

مصرف فروخته می‌شدند.

جالب است بدانید در ژاپن بستنی با طعم های ماهی شور ژاپنی، کاکتوس، هشت پا، سیب زمینی شیرین، زبان گاو، خرچنگ، بادمجان و جلبک هم تهیه می شود..

منبع:trade2

دیدگاهتان را بنویسید