وبلاگ

بلاگ, مقالات

خواص باقلوا بستنی نوبهار

خواص باقلوا بستنی نوبهار-از مقالات وبسایت فروشگاه اینترنتی نوبهار

خواص باقلوا

خواص باقلوا بستنی نوبهار

 

 

خواص باقلوا بستنی نوبهار-از مقالات وبسایت فروشگاه اینترنتی نوبهار

مواد طبیعی بکار رفته در شیرینی باقلوا ارزش غذایی بسیار بالایی را به آن می دهد مغز بادام ، مغز پسته ، گلاب، هل، شیر و تخم مرغ هر کدام خود به تنهایی غذای کاملی هستند که مخلوط آنها هم طعم مناسبی، هم ارزش غذایی بسیار بالایی به باقلوا می بخشد.

بادام غذای مغذی و غنی است و با داشتن چربیهای اشباع نشده و پروتئین می تواند عامل مفید و تضمین کننده سلامتی باشد . بادام حاوی مقدار زیادی اسید چرب که به نرم شدن پوست کمک می کند؛ و به دلیل سرشار بودن از ویتامین E خاصیت ضد پیری داشته و از ایجاد چین و چروک جلوگیری می کند.

مغز پسته ماده ای نیروزا و سرشار از موادمغذی است. پسته حاوی مقادیر خوبی آهن و کلسیم است که ماده غذایی بسیار مفیدی برای افزودن به رژیم گیاه خواران است. پسته را در تقویت حافظه، قلب و معده  مؤثر می دانند.

شیر نیز حاوی کلسیم است و در برابر سرطان روده بزرگ، نقش محافظتی ایفا می‌کند. یکی از دلایل ابتلا به سرطان روده بزرگ و پوکی استخوان عدم مصرف شیر است ؛ پوکی استخوان نیز از عوارض منفی مصرف نکردن شیر است.

تخم مرغ  هم منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد؛ پروتئین تخم مرغ منبع بسیارغنی پروتئین است. ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن میباشد.

گلاب هم طبیعت گرمی دارد و مقوی معده، قلب، کبد و اعصاب بوده و آرامبخشی قوی به حساب می آید. این مایع خوشبو و معطر تا حدودی تحریک کننده جریان خون بوده و بافت پوست را به تولید سلول های جدید تحریک می کند.

خواص هل در  آنتی اکسیدانی آن می تواند سلامت قلبی را تقویت کند. هل همچنین حاوی فیبر است، مواد مغذی که می تواند به کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت قلب کمک کند و می تواند سطح فشار خون را کاهش دهد و این برای قلب مفید است.

 

شیرینی باقلوا از انواع شیرینی هایی است که در کشورهای ایران، ترکیه،  برخی کشورهای عربی و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. باقلوا شیرینی سنتی  ترکمن‌های قدیم نیز هست.

شیرینی باقلوا در ایران به شکل‌های مختلف همچون لوزی،مربعی و لوله‌ای تهیه می شود و در انواع طعم‌های پسته ای، مغز گردو، بادامی، نارگیلی و کاراملی تهیه می شود.

این نوع شیرینی با مواد اولیه نظیر: گلاب، شکر، آرد، تخم مرغ، هل و بکینگ پودر، شیر، روغن، پودر قند، بادام و پسته تهیه می‌شود.

باقلوای پرچمی یا باقلوای پیچ و لوزی دارای  رنگ، ظرافت، طعم و کیفیت بی نظیری است و رنگ آن به دلیل تهیه شدن از بادام و پسته دارای سبزینگی منحصر به فردی است و حرارت، تغییری در رنگ سبز آن ندارد. و در این راستا شیرینی سرای خانواده  شیرینی باقلوا را با مرغوب ترین مواد تهیه می کند.

منبع:shirinyfamily

 

دیدگاهتان را بنویسید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

سایدبار
فروشگاه
حساب کاربری من