خواص هندوان
خواص هندوان برای جنین
هندوانه میوه ای شیرین و آبدار اس
هندوانه از ۹۲ درصد آب و ۸ درصد قند طبیعی تشکیل شده است و فاقد چربی است ولی سرشار از ویتامینهای A، B، C، پروتئین، منیزیم، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و لیکوپن میباشد.
یک لیوان هندوانه ۲۰درصد نیاز روزانه به ویتامینC و ۱۴ در صد نیاز روزانه به ویتامینA را تامین می کند.
هندوانه از لحاظ ویتامین های گروه B نیز که برای تولید انرژی لازم هستند، غنی است و منبع خوبی از ویتامین هایB1،B6،B5 (اسید پانتوتنیک)، بیوتین (یک نوع ویتامینB) و نیز منیزیوم، پتاسیم و فیبر غذایی است. پس می توان گفت که دارای ارزش غذایی بالایی است.
9 فایده خوردن هندوانه در دوران بارداری:
بیشتر پزشکان متخصص زنان و زایمان عقیده دارند که مصرف هندوانه در دوران بارداری، برای سلامتی همه زنان حامله و جنین داخل رحم این افراد مناسب است، چون این میوه سرشار از مواد مغذی ضروری برای بدن زنان می باشد. در ادامه این مقاله، برخی از فواید شگفت انگیز خوردن هندوانه در دوران بارداری زنان بیان شده است، که عبارتند از:
1. تسکین سوزش معده با خوردن هندوانه در دوران بارداری :
معمولا، زنان باردار در طی کل دوران حاملگی خود از مسائل گوارشی مانند سوزش سر دل و اسیدیته شدن معده رنج می برند. مصرف هندوانه می تواند این مشکلات زنان باردار را با بهبود عملکرد لوله های عبور غذا و معده از بین ببرد. به همین دلیل، این ماده غذایی بلافاصله بعد از مصرف، سوزش معده زنان باردار را کاهش خواهد داد.
2. کاهش تورم بدن زنان باردار با خوردن هندوانه:
3. کاهش علائم ویار صبحگاهی با خوردن هندوانه در دوران بارداری:
نوشیدن یک لیوان آب هندوانه تازه در طی دوران بارداری ( ترجیحا به هنگام صبح) یک ایده فوق العاده برای از بین بردن ویار صبحگاهی در بدن زنان است. همچنین، مصرف هندوانه می تواند برای هر مادر بارداری آرامش بخش بوده و طراوت و شادابی را برای او و فرزند داخل رحمش به ارمغان آورد. علاوه بر این موارد، این میوه دارای خواص انرژی زایی بوده و ارزش تغذیه ای بالایی هم برای زنان باردار دارد.
4. درمان کم شدن آب بدن زنان باردار با خوردن هندوانه:
5. تسکین یافتن گرفتگی عضلات بدن زنان باردار با هندوانه:
6. جلوگیری از تجمع رنگدانه ها بر روی سطح پوست بدن زنان باردار با هندوانه:
7. اثر مدر و سمم زدایی هندوانه در دوران بارداری:
. افزایش سطح انرژی بدن زنان باردار با خوردن هندوانه:
همانطور که می دانید میوه هندوانه حاوی مقدار زیادی مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، ویتامین های A، B1 و B6 است. این ماده مغذی به صورت طبیعی در بدن زنان باردار تولید انرژی کرده و در نتیجه، انرژی زیادی برای انجام فعالیت های روزانه به بدن این افراد ارائه می کند. همچنین، مصرف این میوه برای افزایش قدرت بینایی، سیتم ایمنی و سیستم عصبی خود مادر باردار و جنین داخل رحم او بسیار مفید است.
9. جلوگیری از ابتلا به پره اکلامپسی با خرودن هندوانه در دوران بارداری:
به دلیل این که میوه هندوانه حاوی سطح بالایی از لیکوپن است، مصرف این ماده توسط زنان باردار باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری پره اکلامپسی خواهد شد.
منبع : نی نی بان