بلاگ, مقالات

دستور تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی

دستور تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی

دستور تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی

دستور تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی  یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به خوبی تهیه شود یک مزه فوق العاده را به شما هدیه می دهد پس حتما آن را امتحان کنید.

دستور تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی

طرز تهیه مربای چاقاله پسته (چغاله پسته):

مربای چاقاله پسته یک مربای خاص و ویژه است و به سادگی می توانید با رعایت چند نکته این مربای خوشمزه را تهیه کنید و لذت ببرید.

مربای چاقاله پسته

مواد لازم مربای چاقاله پسته

  • چاقاله پسته 500 گرم
  • شکر           750 گرم
  • هل          3 عدد
  • آبلیمو      2 قاشق غذاخوری
  • گلاب       2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای چاقاله پسته خانگی

مرحله اول ( آماده سازی )

ابتدا چاقاله ها را شسته و درون ظرف مناسبی یک لیتر آب و مقداری نمک می ریزیم و سپس چاقاله ها را اضافه میکنیم و 5 ساعت منتظر می مانیم و سپس بعد از گذشت این زمان چاقاله ها را خارج کرده و درون آب سرد ریخته و چند بار آب آن را عوض می کنیم و سپس ابتدا و انتهای چاقاله را با سوزن سوراخ می کنیم.

مرحله دوم

قابلمه ای را انتخاب کرده و با آب پر کنید و روی شعله با حرارت بالا قرار دهید تا به جوش آید و وقتی جوشید چاقاله ها را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و هر چند دقیقه آب آن را عوض کنید تا تلخی چاقاله ها از بین برود و اینکه چاقاله ها به خوبی بپزد و در آخر آبکشی کنید.

مرحله سوم

در این مرحله شکر و آب را درون قابلمه لعابی یا تفلونی بریزید و به خوبی مخلوط کنید و روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و بعد از 15 دقیقه هل و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید شیره مربا به خوبی قوام پیدا کند.

مرحله چهارم

سپس چاقاله ها را اضافه کرده و شعله را کم کنید و اجازه دهید مربا به قوام مناسب برسد و در انتهای پخت مربا آبلیمو تازه را اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مربا سرد شود.

مرحله پنجم

وقتی مربا به خوبی سرد شد آن را درون ظروف شیشه ای مناسبی ریخته و درب آن را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای چاقاله پسته

مربای چاقاله پسته جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
مربای چاقاله پسته را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

منبع:نمناک

دیدگاهتان را بنویسید