بلاگ, مقالات

طرز تهیه کامل “سالاد الویه” با طعمی بی نظیر و دلچسپ

طرز تهیه کامل “سالاد الویه” با طعمی بی نظیر و دلچسپ

طرز تهیه کامل “سالاد الویه” با طعمی بی نظیر و دلچسپ

طرز تهیه کامل “سالاد الویه” با طعمی بی نظیر و دلچسپ

“سالاد الویه” یک سالاد فوری و خوشمزه که می توانید آن را به عنوان تغذیه فرزندانتان برای مدرسه و همچنین به عنوان فینگرفود در مهمانی ها استفاده کنید.
طرز تهیه کامل “سالاد الویه” با طعمی بی نظیر و دلچسپ

طرز تهیه سالاد الویه

ریشه آشپزی غذای الویه روسی می باشد که به دلیل راحتی طرز تهیه و قابلیت استفاده از آن برای مهمانی ها به عنوان غذاهای کوچک (فینگرفود) بسیار در میان مردم طرفدار دارد.

سالاد الویه

ما برای پخت الویه خانگی به سبک آشپزخانه نیاز داریم تا مواد زیر را مهیا نموده و سپس شروع به مرحله به مرحله تهیه الویه کنیم :

مواد لازم برای درست کردن سالاد الویه

مواد لازم سالاد الویه
مواد لازم مقدار لازم
سیب زمینی 800 گرم
تخم مرغ آب پز 4 عدد
خیارشور 300 گرم
نخود سبز نصف قوطی کنسرو
آب لیمو 4 الی 5 قاشق غذاخوری
سینه مرغ 1 عدد
روغن زیتون 2 الی 3 قاشق غذاخوری
سس مایونز 250 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
هویج و گوجه فرنگی جهت تزئین

 طرز تهیه سالاد الویه جا افتاده و خوشمزه

به سراغ تهیه سالاد الویه با اولین مرحله از آن خواهیم رفت :

پختن سینه مرغ

سینه مرغ را با به همراه ادویه ، پیاز ، سیر و کمی آب می پزیم ، بهتر است به مرغ مقدار بیشتری نمک اضافه کنید تا به اصطلاح خوش نمک ترشود و مزه بهتری بگیرد.

پختن سیب زمینی ها

سیب زمینی ها را هم در یک ظرف دیگر به همراه کمی نمک و آب می پزیم.

بخاطر اینکه پوست سیب زمینی ها در حال پخت ترک نخورد به آن کمی نمک میزنیم .بعد از اینکه مرغ , سیب زمینی و تخم مرغ ها پختند میتوانید آنها را به صورت نگینی یا با رنده خرد کنید.

البته بهتر است جداگانه هر کدام را در ظرفی خرد کنید.

اضافه کردن سس مایونز

سعی کنید سیب زمینی ها را تا گرم هستند رنده کنید  ، وقتی سرد شدند سس سالاد را که شامل(مایونز ، روغن زیتون ، آب لیمو ، نمک و فلفل ) است با سیب زمینی ها مخلوط کنید تا خوشمزه تر شود.

همچنین بخوانید : آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

می توانید مقدار سس مایونز را نصف کنید و با ماست مخلوط کنید تا هم خوشمزه تر شود و هم رژیمی تر.

خرد کردن خیارشور ها

خیار شورها را هم به صورت نگینی خرد میکنیم

خیارشور ها را قبل ازاضافه کردن در سالاد ابتدا بشوید و بعد نگینی خردکنید و در سبدی بریزید تا هم آب آن کاملا گرفته شود و هم باعث نشود سالاد آب نیندازد و طعم سالاد را بد کند.

مخلوط کردن مواد

خیارشور را به همراه مرغ خرد شده ، تخم مرغ و نخود فرنگی به سیب زمینی ها اضافه میکنیم.

برای اینکه بوی خامی نخود سبز گرفته شود بهتر است آن را قبل از استفاده در سالاد تفت دهید.

 و همه را با هم مخلوط میکنیم.

تصویر نهایی و تزیین سالاد الویه

سالاد اولویه ما آمادست فقط باید دقت کنید که نمک موجود در آن زیاد نشود چون در پخت هر کدام از این مواد از نمک استفاده شد.برای تزیین سالاد هم میتوانید مقداری از سس را روی سالاد بکشید تا سطح آن صاف و صیغلی شود و بعد با گوجه فرنگی یا انواع سبزیجات و هویج آن را تزیین کنید.

برای نگهداری سالاد الویه را در ظرفی در بسته بریزید و یا روی آن را با سلفون بپوشانید.

نکاتی برای خوشمزه شدن سالاد الویه :

  1. مقدار آبلیموی مصرف شده در سالاد باید خیلی کم باشد و بهتر است آبلیمو را به همراه نمک و فلفل سیاه ابتدا به سس اضافه کنید و بعد داخل سالاد بریزید تا همه جای سالاد به صورت یکدست مزه دار شود. ولی نباید همین مقدار کم آبلیمو را در سالاد حذف کنید چون باعث خوشمزه تر شدن و خوش عطرتر شدن سالاد میشود.
  2. وقتی سیب زمینی را رنده کردید حدود یک و نیم لیوان آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید 8 ساعت داخل یخچال بماند تا آب مرغی کاملا جذب سیب زمینی ها شود. با این کار هم سالا خیلی خوشمزه تر میشود و هم اینکه سس کمتری برای سالاد نیاز است.(به نسبت سیب زمینی ها آب مرغ اضافه کنید)
  3. برای اینکه مواد راحت تر ترکیب شوند بهتر است سس سالاد را کم کم در مواد بریزید.
  4. هویج را با مقداری عسل و شکر بخار پز کنید تا خوشمزه تر شود.
  5. آبلیمو تازه و طبیعی طعم سالاد را بی نظیر تر میکند.
  6. بجای سس میتوانید از روغن زیتون بیشتری استفاده کنید
  7. برای اینکه سالاد زود فاسد نشود و ماندگاری بیشتری داشته باشد . در مصرف هر وعده به آن سس اضافه کنید.
  8. استفاده از کالباس ، ذرت و یا فلفل دلمه طعم سالاد را عوض میکند و غذا طعم واقعی خودش را از دست میدهد.

نکات تکمیلی در مورد سالاد الویه

سالاد الویه جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
سالاد الویه را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع:نمناک

دیدگاهتان را بنویسید