طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر
طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر
درست کردن اصولی خیارشور
خیارشور را اکثرا با ساندویچ ها و فست فود ها به یاد داریم که در تابستان بازار درست کردن خیارشور ها بسیار داغ می باشد ، اما برای درست کردن آن نیاز داریم به یک دستور پخت ساده و خوشمزه که ما برای شما این را مهیا نموده ایم :
مواد لازم خیارشور خانگی
مواد لازم | اندازه |
خیار | 2کیلوگرم |
نمک | نصف لیوان |
سرکه سفید | 1 فنجان |
آب | 16 لیوان |
فلفل سبز تنذ | مقدار دلخواه |
ترخون | 500گرم |
سیر | چند حبه |
روش تهیه خیار شور به سبک ساندویچی ها
برای درست کردن خیار شور باید خیار ها را به همراه ،سبزی ترخون ، سیرو فلفل از قبل بشوید تا کاملا خشک شده باشند و بهتر است این کار را از روز قبل انجام دهیم.سپس به اندازه دلخواه آنها را خرد کرد و یا همون طور به صورت درسته استفاده کرد.
آب و نمک را مخلوط میکنیم و میگذاریم تا به جوش بیاید و در لحظه آخر جوشیدن سرکه را اضافه میکنیم .
در یک ظرف شیشه ای که بایدکاملا خشک باشد خیارها را به همراه فلفل ، سیر و ترخون لایه به لایه میچینیم و بعد آب و نمک جوش آمده را با همان دمای جوش داخل ظرف شیشه ای میریزیم و پر میکنیم و در آن را سفت میبندیم تا هوا داخل آن جریان پیدا نکند. ظرف پر شده را به مدت یک روز یا 24 ساعت در داخل یخچال قرار میدهیم .
نکات تکمیلی در مورد خیار شور
خیار شور جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
خیار شور را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .منبع:نمناک