مقالات, بلاگ

مواد غذایی که باعث بروز خارش می شوند – بادام زمینی و حلزون صدف دار

مواد غذایی که باعث بروز خارش می شوند - بادام زمینی و حلزون صدف دار

مواد غذایی که باعث بروز خارش می شوند – بادام زمینی و حلزون صدف دار

مواد غذایی که باعث بروز خارش می شوند – بادام زمینی و حلزون صدف دار

مواد غذایی که باعث بروز خارش می شوند - بادام زمینی و حلزون صدف دار

بادام زمینی

آلرژی بادام زمینی نه تنها یکی از رایج ترین آلرژی های غذایی است بلکه یکی از خطرناک ترین آن ها نیز محسوب می شود که به دلیل واکنش سیستم ایمنی بدن به پروتئین های خاص موجود در بادام زمینی رخ می دهد.

حساسیت به بادام زمینی اغلب با بثورات پوستی و سایر علائم مانند ورم زیر پوستی، خس خس سینه، تنگی نفس و مشکلات گوارشی شناخته می شود. در موارد شدید حساسیت ممکن است به آنافیلاکسی منجر شود که نوعی واکنش آلرژیک کشنده می باشد.

همچنین به نظر می رسد ابتلا به آسم می تواند خطر واکنش های آلرژیک شدید در افراد مبتلا به آلرژی بادام زمینی را افزایش دهد.

در بعضی موارد دیده شده روغن بادام زمینی شدیدا فراوری شده برای کسانی که به بادام زمینی حساسیت دارند واکنش آلرژیک خاصی به همراه نداشته، با این حال این افراد باید از مصرف روغن بادام زمینی سرد یا تصفیه نشده پرهیز کنند و قبل از افزودن بادام زمینی به رژیم غذایی خود حتما با پزشک مشورت داشته باشند.

حلزون صدف دار

حلزون صدف دار به گروهی از موجودات دریایی از جمله میگو، خرچنگ دریایی، خرچنگ، ماهی مرکب و صدف اشاره دارد که پوسته خارجی سختی دارند. آلرژی به این موجودات به دلیل واکنش سیستم ایمنی به نوعی پروتئین خاص موجود در بدن آن ها به نام تروپومیوزین ایجاد می شود.

واکنش های آلرژیک در این نوع حساسیت غذایی شامل کهیر، بثورات پوستی و خارش است و در موارد شدیدتر می تواند به افت فشار خون، خس خس سینه و حتی آنافیلاکسی منجر شود.

برخی افراد به همه موجودات خانواده حلزون صدف دار حساسیت نشان می دهند در حالی که برخی دیگر تنها به انواع خاصی از آن ها آلرژی دارند.

دیدگاهتان را بنویسید