مقالات, بلاگ

واکنش بدن به طعم تندی چیست؟

واکنش بدن به طعم تندی چیست؟

واکنش بدن به طعم تندی چیست؟

واکنش بدن به طعم تندی چیست؟

واکنش بدن به طعم تندی چیست؟

وقتی غذای تند می خوردید و طعم تندی وارد دهان شما می شود این نورون های حساس به گرما فعال می شوند و بدن شما احساس می کند که در تماس با منبع گرما قرار گرفته است و واکنش نشان می دهد.

به همین دلیل است که بعد از خوردن غذای تند احساس گرما می کنید و قلب شما تندتر می تپد. در واقع همان عکس العملی که در هنگام مقابله با آتش و یا تهدید ها رخ می دهد، در هنگام خوردن طعم تندی در بدن شما رخ می دهد. همچنین ممکن است که توجه کرده باشید تمامی غذاهای تند به یک اندازه تند نیستند. تفاوت طعم تندی این غذاها به تفاوت موجود در ترکیبات فلفلی آنها باز می گردد.

کپسایسین و پپرین که در فلفلهای سیاه و بسیار تند یافت می شوند دارای مولکول های بزرگتر و سنگین تر هستند و روی زبان باقی می مانند. به همین دلیل است که غذایی مانند  فلفل زبان شما را می سوزاند.رقابت برای شناخت تندترین فلفلها یک رقابت دایم است.اما معمولا دو نوع فلفل در صدر قرار می گیرند:

  • ترینیدا موروگا اسکوریپون
  • کارولینا ریپر.

این فلفلها دارای 1.5 تا 2 میلیون واحد گرمایی و طعم تندی هستند که این مقدار نیمی از مقداری است که در اسپری فلفل یافت می شود.

دیدگاهتان را بنویسید