میوههای با رنگ سبز، زرد و نارنجی
چرا میوههای با رنگ سبز، زرد و نارنجی مهم هستند؟
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با یادآوری اینکه علاوه بر سبزیها، گروه میوهها نیز خاصیت آنتیاکسیدان دارند، تصریح کرد: منظور از یک واحد میوه، یک عدد میوه متوسط است که هر فردی روزانه بین 2 تا 4 واحد باید مصرف کند و توصیه میشود، میوه در میانوعده استفاده شود.
وی با تأکید به اینکه بهجای آبمیوه، خود میوه مصرف شود، بهتر است، گفت: با آبگیری فیبر موجود در میوهها از بین میرود و از طرفی مصرف آبمیوههای پاکتی که حاوی آب و شکر و اسانس است، توصیه نمیشود. عبداللهی درخصوص نحوه مصرف میوه توضیح داد: میوهها باید بهخوبی شسته شوند و موقع مصرف پوست آنها گرفته شود، چراکه احتمال باقی ماندن سموم دفع آفات روی آنها زیاد است.
به گزارش وزارت بهداشت، وی گفت: میوهها وقتی بریده یا پوست گرفته میشوند، باید همان موقع مصرف شوند، باقی ماندن میوه در مدت زمان طولانیتر، حتی در ظروف دربسته، ارزش غذایی آن را کاهش میدهد و ویتامینهایش را از بین میبرد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درخصوص سالمندان و افرادی که مشکلات گوارشی دارند، خاطرنشان کرد: این افراد بهدلیل اینکه نمیتوانند میوه و سبزی را بهصورت خام مصرف کنند، میتوانند میوه و سبزی را بهصورت بخارپز یا کمپوت مصرف کنند و بهتراست این کمپوتها بهصورت خانگی و با مقادیر اندک شکر تهیه شود.