مقالات, بلاگ

8 مورد از عجیب ترین و غیرمعمول ترین نوشیدنی های سراسر جهان(قسمت اول)

8 مورد از عجیب ترین و غیرمعمول ترین نوشیدنی های سراسر جهان(قسمت اول)

8 مورد از عجیب ترین و غیرمعمول ترین نوشیدنی های سراسر جهان(قسمت اول)

8 مورد از عجیب ترین و غیرمعمول ترین نوشیدنی های سراسر جهان

8 مورد از عجیب ترین و غیرمعمول ترین نوشیدنی های سراسر جهان(قسمت اول)

بدون شک در هوای گرم تابستان و در شرایطی که گرما و عرق شما را کلافه کرده هیچ چیز جذاب تر از خوردن یک نوشیدنی خنک در یک رستوران مجلل نیست. این نوشیدنی می تواند یک آبمیوه ساده خنک یا معجونی باشد که حالتان را جا بیاورد، چیزی که در تمام رستوران ها، کافه ها و هتل های ایران و جهان یافت می شود. اما اگر به دنبال یک نوشیدنی خاص باشید باید به جاهایی خاص نیز بروید، برای مثال برای تجربه نوشیدن دوغ محلی معطر شهرهای شمال یا شمال غرب کشور باید بعد از رزرو هتل در هتل های تبریز، ارومیه یا مازندران، به مناطقی بروید که این نوشیدنی محلی با طعم های مختلف و خاص سرو می شود. با این وجود در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با عجیب ترین و غیرمعمول ترین نوشیدنی هایی آشنا کنیم که در نقاط خاصی از جهان یافت می شوند و صادقانه بگوییم که امتحان کردن آن ها را به شما توصیه نمی کنیم.
بسیاری از گردشگران خود را «عاشق خوراکی» می نامند و هدف خود را از سفر عمدتاً آشنایی با خوراکی های دیگر نقاط جهان و امتحان آن ها عنوان می کنند اما در مورد افراد «عاشق نوشیدنی» چه؟ درست مانند غذا، صدها هزار نوشیدنی در سراسر جهان وجود دارد که هر شخص تنها چندین مورد معدود از آن ها را مزه کرده است. بسیاری از این نوشیدنی ها بسیار معمولی و رایج هستند- نمونه های متنوع چای، قهوه، نوشیدنی های غیر الکلی و الکلی. اما برخی از این نوشیدنی ها رازآلود، گاهی عجیب و غریب و دارای اهمیت فرهنگی، خواص دارویی یا با توانایی های جادویی در تغییر حال و هوای روحی و جسمی افراد هستند. از برخی نیز تنها با عنوان یک نوشیدنی عجیب و غریب غیرمتعارف می توان یاد کرد. اگر به تازگی قصد سفر به یک کشور خارجی را دارید و می خواهید ماجراجویی کنید، توصیه می کنیم که در اسرع وقت به یکی از کافه ها و رستوران های آن منطقه بروید یا راهی برای شرکت در مراسم محلی و سنتی آنجا پیدا کرده و برخی از نوشیدنی های غیرمعمول اما غیرالکلی آن ها را دستکم برای یک بار امتحان کنید. با این وجود به شما توصیه می کنیم که از امتحان کردن نوشیدنی های عجیب و غریبی که در ادامه به آن ها اشاره می شود اکیداً خودداری نمایید.
1- سوجو اشک ماهی تُن- کره جنوبی
اگر می خواهید در آینده ای نزدیک به کره جنوبی سفر کنید، شاید فهرستی بلند بالا از غذاها و نوشیدنی های جدیدی که می خواهید در این کشور امتحان کنید را آماده کرده باشید؛ از بی بی کیو کره ای تا کیمیچی جیگائه و سوجو که این مورد آخر معجون جوانی بسیار قدرتمند مشهور کره جنوبی به شمار می رود. سوجو در واقع عرق تقطیر شده برنج است که در هر رستوران، کافه یا مغازه ای در کره جنوبی یافت می شود. این نوشیدنی در طعم های مختلف وجود داشته اما کره ای ها آن را به نوعی ماء الشعیر ترکیب کرده و مائکجو تولید می کنند که بسیار انرژی زا است. گاهی اوقات آن ها حتی این نوشیدنی را با مایع چشم ماهی تن نیز مخلوط می کنند. نوشیدنی اشک ماهی تُن یا چامچی نونمولجو (به زبان کره ای) معمولاً در رستوران های ژاپنی و مراکز تهیه غذاهای دریایی که با عنوان تُن خانه شناخته می شوند سرو می شود. این نوشیدنی ترکیبی از مایع بدست آمده از چشم ماهی تُن و نوشیدنی سوجو است. ترکیب این دو به نوشیدنی تبدیل می شود که شبیه ژله است و به سختی روان می شود.
2- سینچیکارا- اکوادور
سینچیکارا یک نوشیدنی اکوادوری است که در منطقه سانکومبیوس در شمال شرقی این کشور تولید می شود. اگر چه همه اکوادوری ها چند بطری تولید شده به شکل صنعتی از این نوشیدنی را در یخچال های خود دارند اما نمونه طبیعی آن بیشتر در میان جوامع آمازون یافت می شود. دستورالعمل تهیه این نوع نوشیدنی ساده است و با جستجو در اینترنت می توان آن را یافته و با ترکیب اقلام مورد نیاز سینچیکارای خانگی تولید کرد. سینچیکارا در واقع عرق گیاه نیشکر در ترکیب با پوست برخی از گیاهان بومی جنگل های بارانی آمازون است و تنها در این منطقه یافت می شود. اگر چه این نوشیدنی الکلی است و یکی از اصلی ترین مواد ترکیبی آن الکل گرفته شده از قند گیاه نیشکر است، اما از آن به عنوان دارویی طبیعی برای درمان سرماخوردگی نیز استفاده می شود. همچنین از این نوشیدنی برای کاهش درد آرتروز و درد مفاصل استفاده شده و گفته می شود که دارای قدرت تقویت قوای جنسی، افزایش شهوت و بهبود خواب نیز هست. البته برخی کسانی که به اکوادور سفر می کنند به سراغ یک نوشیدنی دیگر به نام آیاهواسکا می روند که باعث ایجاد توهم می شود.
3-تونگبا (عرق ارزن): نپال
تونگبا یا عرق ارزن نوشیدنی است که توسط مردمان لیمبو در نپال تولید شده اما دیگر مردمان این کشور و حتی گردشگران نیز از آن استفاده می کنند. این نوشیدنی با تخمیر کل دانه ارزن آغاز شده که ممکن است هفته ها به طول بینجامد. وقتی که آماده شد در فنجان هایی به شکل لوله سرو شده که به آن ها نیز تونگبا گفته می شود. قبل از نوشیدن باید مقداری آب جوش به این مایع اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بماند. سپس با برداشتن یک نی ساخته شده از چوب بامبو که مثل فیلتر عمل می کند، مایع را سر کشیده و دانه ارزن و دیگر ترکیبات جامد در ته ظرف باقی می ماند. این نوشیدنی گرم توسط مردمان ساکن کوهستان های هیمالیا برای گرم ماندن در طول شب مصرف می شود.
4-بوزا: بلغارستان و قفقاز
بوزا نوشیدنی است که از تخمیر آرد گندم بدست می آید که مزه ای ملس دارد. مردمان منطقه قفقاز به این نوشیدنی علاقه زیادی داشته به نحوی که بوزا در این مناطق محبوبیت شیر در دیگر نقاط جهان را دارد. به دلیل وجود میکروارگانیسم ها، گفته می شود که بوزا دارای خاصیت پروبیوتیکی بوده و برای سیستم گوارشی مناسب است. همچنین این نوشیدنی حاوی مقدار بسیار اندکی الکل است که باعث می شود برای مصرف همگان مناسب باشد. برخی از مردم محلی بر این باورند که مصرف این نوشیدنی در دوران بارداری مفید است زیرا تولید شیر در زن باردار را افزایش می دهد. این نوشیدنی در دوران حکومت کمونیست ها بر بلغارستان و کشورهای منطقه قفقاز به شدت رواج داشت. امروزه نیز علیرغم کاهش استقبال از بوزا به دلیل وفور دیگر نوشیدنی ها، هنوز هم در بسیاری از مغازه ها و فروشگاه های بلغارستان می توان بوزا را یافت.

منبع : ایران هتل آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید