مقالات, بلاگ

8 مورد از عجیب ترین و غیرمعمول ترین نوشیدنی های سراسر جهان(قسمت دوم)

8 مورد از عجیب ترین و غیرمعمول ترین نوشیدنی های سراسر جهان(قسمت دوم)

8 مورد از عجیب ترین و غیرمعمول ترین نوشیدنی های سراسر جهان(قسمت دوم)

8 مورد از عجیب ترین و غیرمعمول ترین نوشیدنی های سراسر جهان

8 مورد از عجیب ترین و غیرمعمول ترین نوشیدنی های سراسر جهان(قسمت دوم)

5- ماماجوانا- جمهوری دومینیکن

ماماجوانا نوشیدنی ملی جمهوری دومینیکن است اما هیچ دستورالعمل ثابت و توافق شده ای از آن در این کشور وجود ندارد و هر خانواده ای ماماجوانای مخصوص خود را تولید می کند. با این وجود، ترکیب اصلی این نوشیدنی که در همه نسخه ها یافت می شود پوست درختی بومی است که توسط مردم بومی کشور برداشت می شود. برای ساخت این نوشیدنی، شراب قرمز، عسل و عرق نیشکر را با پوست درخت مذکور ترکیب کرده و در ادامه هر کسی به صلاحدید خود چیزهایی به آن اضافه می کند. مردم دومینیکن بر این باورند که ماماجوانا خواص دارویی دارد، قوای جنسی را تقویت می کند، مشکلات سیستم گوارشی و سرما خوردگی را درمان می کند و تاثیر قابل توجهی روی کاهش عوارض آنفلوانزا دارد. همچنین این نوشیدنی به عنوان یک نوشیدنی سنتی و برای حفظ سنت های خانوادگی نیز مصرف می شود.
6- کاوا- فیجی
کاوا یک نوشیدنی بسیار مهم در مراسم و سنت های مردمان ساکن کشور فیجی است و ریشه سِووسِوو اغلب ترکیب اصلی این نوشیدنی است که در نشست های رسمی و موارد خاص مصرف می شود. اگر به یک مراسم سنتی در فیجی بروید مطمئناً با این نوشیدنی روبرو می شوید که از یک نوع فلفل قرمز سمی که در سراسر نقاط کشور می روید بدست می آید. این گیاه خشک و به پودر تبدیل شده و در ادامه با آب مخلوط می شود. گفته می شود که این نوشیدنی از 18 ترکیب متفاوت تشکیل شده که انسان را سرحال و شاداب ساخته و باعث کرخ شدن لب ها و زبان فرد می شود. همچنین این نوشیدنی باعث پرحرفی و مشارکت بیشتر مصرف کننده در فعالیت های اجتماعی می شود. کاوا یک نوشیدنی روانگردان است که اگر چه در فیجی قانونی است اما در برخی از کشورها یک نوشیدنی ممنوعه بوده زیرا اثرات جانبی آن می توانند مشکل ساز شوند.

مزکال یک نوشیدنی بسیار مشهور و رایج در مکزیک است که انواع مختلفی از آن در کافه های این کشور و دیگر نقاط جهان یافت می شود. در این میان اما یک نوع آن که در مکزیک تولید می شود بسیار متفاوت است. این مزکال در زبان اسپانیولی با عنوان Mezcal de pechuga شناخته می شود که به معنای «مزکال سینه گوشت قرمز» است که به روشی متفاوت از دیگر مزکال ها تولید می شود. برای تهیه این نوشیدنی، سینه خام جوجه (مرغ، خرگوش یا حتی بوقلمون) را روی محلی که مزکال تقطیر شده آویزان کرده و می گذارند در این بخار آرام پز شود. گفته می شود این روش باعث می شود که قدرت مزکال بیشتر شود. مکزیکی ها بر این باورند که این نوع مزکال فواید بسیاری دارد، به خصوص برای سیستم گوارش. با این وجود مزکال سینه گوشت قرمز بسیار قوی بوده و نباید با آن شوخی کرد.
8- کوکتل سورتو- داوسون سیتی، کانادا

کوکتل سورتو یک نوشیدنی الکلی بسیار قدرتمند است که همراه با انگشت پای انسان سرو می شود. بر اساس افسانه ها، این سنت زمانی آغاز شد که یک تولید کننده عرق نیشکر انگشت پای خود را به دلیل یخ زدن در برف از دست داد. بردارش این انگشت را بریده و در یک شیشه مخصوص قرار داد. سال ها بعد این انگشت روی قفسه ای در کلبه او پیدا شده و برای شجاع کردن کسانی که به کافه ها می رفتند همراه با نوشیدنی سرو می شد به نحوی که فرد تنها باید با لب خود و هنگام نوشیدن، آن را لمس کند. از آن زمان به بعد انگشت های پای قطع شده زیادی به شهر داوسون سیتی در کانادا فرستاده شده تا در نوشیدنی های آنجا سرو شوند و جالب اینکه برخی از این انگشت ها ربوده شده یا حتی خورده شده اند.

دیدگاهتان را بنویسید